Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξης Κούγιας: Κίνηση-έκπληξη στο Λιμάνι - Αποφασίζει για Έλληνα άσο ο Μαρτίνς - Τρελά λεφτά Μαρινάκη σε Κούγια!
| 2021-05-05 12:06:00

Κίνηση-έκπληξη στο Λιμάνι - Αποφασίζει για Έλληνα άσο ο Μαρτίνς - Τρελά λεφτά Μαρινάκη σε Κούγια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κίνηση-έκπληξη στο Λιμάνι - Αποφασίζει για Έλληνα άσο ο Μαρτίνς - Τρελά λεφτά Μαρινάκη σε Κούγια!

Ο παίκτης που άλλαξε θεση και έρχεται στου Ρέντη για να πείσει τον Πορτογάλο κόουτς. Γιατί δεν... τρελαίνεται ο προπονητής να τον κρατήσει και η απίθανη συμφωνία του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ. Θα τα... βγάλει άραγε τα λεφτά του;
 

Ολυμπιακός - Αλέξης Κούγιας: Ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν παραχωρηθεί ως δανεικοί είναι ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος μοιάζει να έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και τα πηγαίνει εξαιρετικά με τη φανέλα της Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος άσος μετρά 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα της Πολωνίας και στη χώρα κυκλοφορεί έντονα η φημολογία ότι η Γκόρνικ θα κινηθεί για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Προς το παρόν, τα εν λόγω σενάρια δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από τον σύλλογο, αλλά η προσπάθεια να κρατήσει Μασούρα είναι σίγουρα στα σχέδια της Γκόρνικ.

Ποια είναι όμως η στάση του Ολυμπιακού στην υπόθεση; Οι Ερυθρόλευκοι ποντάρουν αρκετά στον Μασούρα για το μέλλον, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δαπάνησαν περίπου 1.000.000 ευρώ για να τον πάρουν από την ΑΕΛ. Συνεπώς, πρόκειται για έναν παίκτη που δεν έχουν την πρόθεση να... ξεπουλήσουν και θα προτιμούσαν να τον αξιοποιήσουν αγωνιστικά.

Πάντως, αυτός που θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι ο Πέδρο Μαρτίνς που, μαζί με το επιτελείο του, περνούν από... κόσκινο όλους όσους επιστρέφουν από δανεισμό κάθε καλοκαίρι. Τα αγωνιστικά στάνταρ των Πειραιωτών είναι ιδιαιτέρως υψηλά και έτσι χρειάζεται πολλή δουλειά για να πείσει κάποιος από τον Πορτογάλο τεχνικό ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την πρόοδο του Μασούρα στην Πολωνία, με τους ιθύνοντες της ομάδας να είναι ικανοποιημένοι από τα όσα έχει καταφέρει, παράλληλα όμως να αναγνωρίζουν τη διαφορά επιπέδου στις αγωνιστικές απαιτήσεις της Γκόρνικ σε σχέση με τις αντίστοιχες στο Λιμάνι.

Αν ο 24χρονος παίκτης, που αποκτήθηκε από την ΑΕΛ ως δεξιός μπακ αλλά στη Γκόρνικ αγωνίζεται στα χαφ, ανταποκριθεί στα "θέλω" του Μαρτίνς, θα παραμείνει. Ειδάλλως, τα σενάρια για το μέλλον του είναι ανοιχτά και οι Πολωνοί θα περιμένουν την ευκαιρία τους, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος top άσος που "τελείωσε" από Ολυμπιακό - Γι’ αυτό φεύγει - Δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags