Facebook Pixel Άρης - Άκης Μάντζιος: Απογοητευμένος ο Μάντζιος - "Είχαμε ευκαιρία να κλειδώσουμε την Ευρώπη - Στεναχωριόμαστε..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-05 19:31:00

Απογοητευμένος ο Μάντζιος - "Είχαμε ευκαιρία να κλειδώσουμε την Ευρώπη - Στεναχωριόμαστε..."

Sportdog Team
Απογοητευμένος ο Μάντζιος - "Είχαμε ευκαιρία να κλειδώσουμε την Ευρώπη - Στεναχωριόμαστε..."

Φανερά στεναχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Έλληνας τεχνικός τονίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι υπήρχε η ευκαιρία να "κλειδώσουν" οι παίκτες του την υπόθεση Ευρώπη, αυτό που απομένει είναι στεναχώρια και απογοήτευση από το τελικό 1-1 με τους "ερυθρόλευκους"

Άρης - Άκης Μάντζιος: Φανερά απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Έλληνας τεχνικός, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έβγαλε ενέργεια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

"Είχαμε την ευκαιρία να κλειδώσουμε την υπόθεση Ευρώπη και να είμαστε κοντά στη 2η θέση, αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Μείναμε στην ισοπαλία, υπάρχει στεναχώρια και απογοήτευση έτσι όπως ήρθε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Έχει άλλα τρία ματς και πρέπει να είμαστε δυνατοί. 
Είχαμε κάποιες μέρες παραπάνω να ξεκουραστούμε. Βγάλαμε ενέργεια, είχαμε καλή παρουσία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει συνεχίσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αναγκαστήκαμε λόγω των αναγκαστικών αλλαγών να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Το έχασε ο Μπρούνο, ένας από τους καλύτερους στις εκτελέσεις. Συμβαίνουν αυτά. Ήμασταν κοντά σε ένα αποφασιστικό βήμα, αλλά δεν τα καταφέραμε
", ανάφερε ο τεχνικός της ΠΑΕ Άρης Άκης Μάντζιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags