Facebook Pixel ΕΠΟ: Απίθανο σκηνικό - Στενός συνεργάτης του Ζαγοράκη στην ΕΠΟ... κλειδώθηκε έξω από το γραφείο του!
| 2021-05-07 20:04:00

Απίθανο σκηνικό - Στενός συνεργάτης του Ζαγοράκη στην ΕΠΟ... κλειδώθηκε έξω από το γραφείο του!

Απίθανο σκηνικό - Στενός συνεργάτης του Ζαγοράκη στην ΕΠΟ... κλειδώθηκε έξω από το γραφείο του!

Απίστευτο περιστατικό που δεν βλέπουμε κάθε μέρα στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Τι συνέβη με συνεργάτη του προέδρου της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη, και ο ασυνήθιστος τρόπος που... την πάτησε!

ΕΠΟ: Μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε σε μία εταιρία ή σε έναν αθλητικό φορέα και χωρίς να είναι υπάλληλος ή έστω σύμβουλος να εγκατασταθεί σε ένα γραφείο της; Και όχι μόνο αυτό. Να πάρει και τα κλειδιά και να ανοίγει το γραφείο όποτε βρίσκεται στον χώρο. Η απάντηση που μας έρχεται στο μυαλό είναι «όχι», ωστόσο είναι λανθασμένη.

Στην ΕΠΟ έχει γίνει μεγάλο σούσουρο με το γραφείο του αναπληρωτή προέδρου. Για 3,5 χρόνια... ένοικος του ήταν ο Νίκος Βακάλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου. Το συγκεκριμένο γραφείο είναι μικρό, αλλά έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με αυτό του προέδρου.



Στο γραφείο του αναπληρωτή προέδρου θα έπρεπε να μπαινοβγαίνει ο Παναγιώτης Δημητρίου, αλλά δεν έχει τα κλειδιά του. Ποιος τα έχει; Ο  συνεργάτης του Θ. Ζαγοράκη, ο Γιώργος Αθανασιάδης! Ο οποίος πήγε για τελευταία φορά στο Πάρκο Γουδί πριν από οκτώ ημέρες και φεύγοντας πήρε μαζί του και τα κλειδιά. Ούτε απολύμανση δεν μπορούν να κάνουν, λόγω κορονοϊού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άφαντος ο Ζαγοράκης από την ΕΠΟ - "Ψάχνουν" να τον βρουν - Γιατί... στράβωσε, όλα στον... αέρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags