Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μεταγραφή" ο Καλογερόπουλος, σούπερ ο Σουρλής - Απογοήτευση ο… - Κάτι τρέχει με Βαλμπουενά!
| 2021-05-09 20:30:00

"Μεταγραφή" ο Καλογερόπουλος, σούπερ ο Σουρλής - Απογοήτευση ο… - Κάτι τρέχει με Βαλμπουενά!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μεταγραφή" ο Καλογερόπουλος, σούπερ ο Σουρλής - Απογοήτευση ο… - Κάτι τρέχει με Βαλμπουενά!

Η τεράστια μαγκιά του Μαρτίνς και η ανησυχία ενόψει ΠΑΟΚ. Οι μικροί του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν και στην Τρίπολη, ποιοι απογοήτευσαν και ο έντονος πλέον προβληματισμένος για τον Γάλλο άσο. Τι θα γίνει στον τελικό του Κυπέλλου;

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει... αέρα το φετινό πρωτάθλημα και τα εναπομείναντα ματς των πλέι οφ προσφέρονται στον Πέδρο Μαρτίνς  για να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά που ενδεχομένως θα έπαιζαν έναν χρόνο αργότερα. Η διαφορά ποιότητας με τις άλλες ομάδες επισπεύδει όμως το διάστημα που τους βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Τζολάκης, Καλογερόπουλος, Σουρλής, Καραργύρης ήταν αυτοί που πήραν για ακόμη μια φορά ευκαιρία. Αξίζει να σταθούμε στον Αλέξη Καλογερόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός και μάλιστα κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, αυτή που τον ανέδειξε.

O 16χρονος στόπερ ξεχωρίζει για τα φυσικά του προσόντα, καθώς είναι 1.87 μ. και όλα δείχνουν ότι το προσεχές διάστημα θα κληθεί να υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο. Υπενθυμίζεται ότι αποκτήθηκε το περασμένο Σεπτέμβριο και ο Μαρτίνς δεν αποκλείεται να εισηγηθεί να είναι στην πεντάδα των στόπερ ενόψει της νέας σεζόν. 

Πάντως σήμερα θέλησε να τον προστατέψει, μιας και με το που δέχθηκε κίτρινη κάρτα τον απέσυρε από το ματς. Μένει να δούμε αν θα παίξει κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στα εναπομείναντα ματς της Λίγκας. 

Από εκεί και πέρα, θετική εικόνα είχε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Βασίλης Σουρλής, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να… αρπάξει τις ευκαιρίες που του δίνει ο προπονητής του από τα μαλλιά και να κερδίσει, έστω για αρχή, μία θέση στην αποστολή της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο νεαρός χαφ είχε καλά τρεξίματα, έκοψε μπάλες και προσπάθησε να βοηθήσει και στο κομμάτι της ανάπτυξης. Από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει πιο ελεύθερος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Υπήρχαν πάντως και κάποια αρνητικά συμπεράσματα, καθώς ο Μπρούμα δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, κινήθηκε σε ρηχά νερά και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ ο Βρουσάι παρότι είχε διάθεση και ήταν βελτιωμένος σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη, ούτε στην Τρίπολη εντυπωσίασε. Δείχνει να βρίσκεται αρκετά πίσω και θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ το καλοκαίρι, για να πείσει τον προπονητή του, ότι αξίζει μία θέση έστω και στο ροτέισον.

Θέμα όμως φαίνεται πως υπάρχει και με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Η ποιότητα του Γάλλου άσου δεν αμφισβητείται σε καμία περίπτωση, ωστόσο δείχνει πως είναι πολύ πίσω όσον αφορά τη φυσική κατάσταση. Και σήμερα έβγαλε δύο – τρεις καλές μπαλιές, όμως παρότι αγωνίστηκε λίγο, έμεινε από δυνάμεις. Πρόκειται για ένα σημαντικό πρόβλημα, ειδικά ενόψει του τελικού με τον ΠΑΟΚ, όπου η παρουσία του είναι απαραίτητη!

ΥΓ. Τρομερή κίνηση του Πέδρο Μαρτίνς που έριξε ως αλλαγή τον νεαρό τερματοφύλακα Καραργύρη αντί του Τζολάκη. Έτσι κερδίζουν τους παίκτες τους οι μεγάλοι προπονητές…


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξτρέμ καλύτερο του Ποντένσε - Δεν φεύγει με κάτω από 20 εκατ. ο… - Τα χέρια στη μέση ο Φορτούνης"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags