Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Κλοπή" από Σερβία για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό - Σούπερ deal με 500 χιλιάρικα
| 2021-05-10 16:35:00

"Κλοπή" από Σερβία για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό - Σούπερ deal με 500 χιλιάρικα

"Κλοπή" από Σερβία για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό - Σούπερ deal με 500 χιλιάρικα

Έδωσαν... ψίχουλα και πανηγυρίζουν! Δικέφαλος και Τριφύλλι βρήκαν "χρυσάφι" από το πουθενά, κλείνοντας σπουδαίες συμφωνίες με κοινό παρονομαστή τη Σερβία.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Μιας και οδεύουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ, το sportdog.gr στέκεται στις δύο μεταγραφές που έχουν αποδειχθεί με διαφορά, τη φετινή χρονιά, οι πιο value for money. Κοινό και των δύο περιπτώσεων, η καταγωγή τους που είναι σερβικής προέλευσης.

Μεταγραφή - κλοπή από τον ΠΑΟΚ

Ξεκινώντας από τα του ποδοσφαίρου, αναμφίβολα η μεταγραφή της χρονιάς, ειδικά εάν μπει στην εξίσωση και για το οικονομικό κομμάτι είναι αυτή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο έμπειρος Σέρβος εξτρέμ έχει βγει στο 101% για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τρίβουν τα χέρια τους, για τον άνθρωπο που με το γκολ που έβαλε και επί του Άρη έχει γίνει ο πρώτος σκόρερ των play offs με 5!

Συνολικά φέτος έχει φτάσει τα 14 γκολ και τις 7 ασίστ σε 46 αναμετρήσεις, δείγμα του πόσο αναντικατάστατος είναι στα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ είναι και το μεγάλο του ατού για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι κάποτε άξιζε 18 εκατ. ευρώ, ενώ για όσους αναρωτιούνται τα πόσα έδωσε ο ΠΑΟΚ στον ίδιο για τη φετινή χρονιά, η απάντηση... σοκάρει, μιας και μετά βίας το ποσό φτάνει τις 500 χιλ. ευρώ. Πραγματική κλοπή!

Κόλπο Γκρόσο με Νέντοβιτς

Αφήνοντας, το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε με έναν ακόμη Σέρβο, αλλά αυτή τη φορά τον Νεμάνια Νέντοβιτς, τον άσο του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος μπορεί από τον Φλεβάρη και έπειτα να είναι κυρίως στα πιτς, ωστόσο τα όσα πρόλαβε να δείξει μέχρι τότε δεν σβήνονται και δημιουργούν τεράστιες ελπίδες ενόψει της νέας χρονιάς και ειδικά εάν παραμείνει.

Σε 25 ματς στην Euroleague έκανε ότι ήθελε με 16 πόντους μέσο όρο, 51% στο δίποντο και 37% στο τρίποντο. Παράλληλα μοίραζε και 3.7 ασίστ ανά ματς, ενώ έπαιρνε και 1.9 ριμπάουντ. Όχι και άσχημα για έναν παίκτη που ήρθε ως γυάλινος και κατάφερε σε δύο αναμετρήσεις, με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Βιλερμπάν να διαλύσει τα κοντέρ, με 39 και 33 πόντους αντίστοιχα. Σε κανένα από τα δύο ματς μάλιστα δεν είχε αγωνιστεί για περισσότερο από 29.34΄. Πρόκειται για επιδόσεις που είναι εμφανώς... δυσανάλογες με τις 500 χιλ. ευρώ που αναμένεται να λάβει ο έμπειρος γκαρντ για τη φετινή χρονιά, σε μια κλοπή... ολκής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πασαρέλα" στη Λεωφόρο - Αυτή την ομάδα "έτρεμε" ο Ολυμπιακός; - Καμία ελπίδα για Παναθηναϊκό αν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags