Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Νέος… Παπασταθόπουλος στο Λιμάνι - Τα δίνει όλα για να τον πάρει η ΑΕΚ - "Χουνέρι" από Ολυμπιακό!
| 2021-05-11 13:19:00

Νέος… Παπασταθόπουλος στο Λιμάνι - Τα δίνει όλα για να τον πάρει η ΑΕΚ - "Χουνέρι" από Ολυμπιακό!

Οι Μιχείες
Νέος… Παπασταθόπουλος στο Λιμάνι - Τα δίνει όλα για να τον πάρει η ΑΕΚ - "Χουνέρι" από Ολυμπιακό!

Θα είναι η κλοπή του καλοκαιριού. Εξετάζεται σοβαρά από τους Πειραιώτες, παρότι βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ένωσης. Πού ποντάρουν οι Κιτρινόμαυροι και γιατί πιέζουν για άμεση απάντησή του. Όλα ανοικτά ακόμα και για τη μεγάλη ανατροπή.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η στήλη είπε να ασχοληθεί με τον Ντα Σίλβα ανοιγοντας του...φάκελλο. Η AEK καίγεται και θέλει εδώ και τώρα την απαντησή του, ο ίδιος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, οι διαφορές και οι ομοιότητες με τον Λαλά, η παράμετρος Ολυμπιακός και γιατί δεν έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Ρεν.

1η) Για τον 33χρονο Νταμιέν Ντα Σίλβα και τις φωνές που ακούγονται εντός Ένωσης πως είναι υπερβολικό το κλειστό 3ετές συμβόλαιο που του προτάθηκε, η απάντηση είναι εύκολη: μόνο έτσι μπορεί να τον δελεάσει και να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της!

2η) Ο Ντα Σίλβα είναι ελεύθερος και παρότι δεν ανανεώνει με την Ρεν συνεχίζει να παίζει βασικός κι αναντικατάστατος αλλά και να μπαίνει στην ενδεκάδα της αγωνιστικής στο Σαμπιονά με την αποδοσή του κόντρα σε κοτζάμ Παρί. Δεν είναι μυστικό πως έχει κι άλλες προτάσεις εκτός του Δικεφάλου, ενδεχομένως να υπερτερούν οικονομικά, για αυτό και οι "κιτρινόμαυροι" ποντάρουν στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου που του προτείνουν. Εκεί υπερτερεί η Ένωση έναντι των υπόλοιπων μνηστήρων για Ντα Σίλβα...

3η) Πάμε τώρα και στο... φρέσκο ζουμί της υπόθεσης: ο free Ντα Σίλβα έχει προταθεί και σε άλλες δυο Μπιγκφοράτες ομάδες. Σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ! Σε αντίθεση με την ΑΕΚ όμως, οι άλλοι δυο (και βασικά ο Ολυμπιακός, στον οποίο κάνει δυνατό γκέλ ο 33χρονος στόπερ) ζήτησαν χρόνο να το...σκεφθούν αφού είναι γεμάτοι στις θέσεις των σέντερ μπακ. Η Ένωση τον θέλει εδώ και τώρα, τον πιέζει για να της απαντήσει και θέλει πάνω του να κτίσει απο την αρχή της νέα της άμυνα!

4η) Στο πρόσφατο παρελθόν οι Κιτρινόμαυροι είχαν ενδιαφερθεί σοβαρά και για έναν άλλον αμυντικό που ήταν βασικός στο Σαμπιονά. Αναφέρομαι στον Λαλά που έξι μήνες αργότερα ήρθε στην Ελλάδα αλλά για τον Ολυμπιακό. Να έχουμε ντεζαβού με τον Ντα Σίλβα; Τίποτα δεν αποκλείεται αλλά υπάρχουν και διαφορές στις δυο υποθέσεις. Ο Ντα Σίλβα είναι ελεύθερος, η Ένωση κυριολεκτικά "καίγεται" για αυτόν και ρίχνει στο τραπέζι περισσότερο χρήμα!

5η) Ο Ολυμπιακός, βέβαια, στην νέα σεζόν αναμένεται να φοράει πολύ πιο συχνά την 3άδα στην άμυνα. Με τον Μπα να προέρχεται απο επέμβαση στην μέση, τον Ελ Σιντ Αβράαμ, τους Σεμέδο και Σισέ υποψήφιους να φύγουν  με υπερήφανη πώληση, ο Ντα Σίλβα - ο οποίος προέρχεται κι απο την αγαπημένη για τους "ερυθρόλευκους" γαλλική αγορά- είναι μια δοκιμασμένη/έμπειρη λύση που δικαιολογημένα συγκινεί. Η τελική απόφαση βέβαια θα είναι του Πέδρο Μαρτινς απλά θα πρέπει να επισπευτεί γιατί οι υπόλοιποι μνηστήρες(αναμεσά τους και η Ένωση) πιέζουν την πλευρά Ντα Σίλβα για εδώ και τώρα απάντηση.

6η) Στην γαλλική πιάτσα agents πάντως υποστηρίζουν πως ο Ντα Σίλβα θέλει να χρησιμοποιήσει και τις προτάσεις που έχει βασικά απο το εξωτερικό, για αυτό και περιμένει κερδίζοντας χρόνο, μπας και η Ρεν επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση , παρότι μέχρι τώρα επισήμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται. Επαναλαμβάνω, έμαθα πως ο Ντα Σίλβα με 2ετες συμβόλαιο και αύξηση αποδοχών, θα το ξανασκεφτόταν για την Ρεν...

7) Στο Σαμπιονά υπάρχουν άλλες 3 ομάδες που θέλουν και έχουν κάνει πρόταση στον Ντα Σίλβα. Τα λεφτα είναι καλύτερα όμως, εκτός Γαλλίας, είτε μιλάμε για ΑΕΚ (στο σύνολο του 3ετούς συμβολαίου),είτε για Τουρκία...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μήνυμα" Μαρτίνς σε ακριβοπληρωμένο άσο - Δεν… υπολογίζει τα 6 εκατ. - Αυτόν φέρνει με μεταγραφή!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags