Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρελά λεφτά ο Μουρίνιο για Σεμέδο - Καλός για Ολυμπιακό ο Ινσίνιε, αλλά... - 4 εκατομμύρια για Έλληνα"
| 2021-05-11 17:06:00

"Τρελά λεφτά Μουρίνιο για Σεμέδο - Καλός για Ολυμπιακό ο Ινσίνιε, αλλά... - 4 εκατ. για Έλληνα"

του Γιώργου Κτενά
"Τρελά λεφτά Μουρίνιο για Σεμέδο - Καλός για Ολυμπιακό ο Ινσίνιε, αλλά... - 4 εκατ. για Έλληνα"

Η τιμή πώλησης του Πορτογάλου στόπερ και ποιος διεθνής άσος απασχολεί τους Πειραιώτες, αλλά είναι πολύ ακριβός; Σούπερ ανάλυση στο Sportdog για τα μεταγραφικά σενάρια, τη μεγάλη πώληση και τους δύο παίκτες που "τσεκάρουν" στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Η Ρόμα ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο στόπερ και το sportdog έψαξε το θέμα από Ιταλία, για να δούμε τι ισχύει με τον άσο του Ολυμπιακού, μιλώντας με τον Γιάννη Γιαννούλα που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη γειτονική χώρα.

Ακόμα, μάθαμε τι ισχύει με την περίπτωση του Ινσίνιε αλλά και του Λυκογιάννη, τα ονόματα των οποίων υπάρχουν στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

"Μεγάλη εκκαθάριση στη Ρόμα - Σεμέδο λόγω Μουρίνιο - Ενίσχυση στα στόπερ"

"Το γεγονός ότι πήγε ο Μουρίνιο στη Ρόμα και είναι Πορτογάλος ο Σεμέδο, ίσως έχει φέρει κοντά στην ομάδα τον στόπερ του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω μήπως υπάρχει δίαυλος μανατζερικά εκεί που να τους συνδέει, αλλά στη Ρόμα θα γίνει μεγάλη εκκαθάριση το προσεχές καλοκαίρι. Τα δύο χρόνια με τον Φονσέκα η Ρόμα έπαιζε με τριάδα στα στόπερ. Και οι δύο χρονιες είναι χαρακτηρισμένες από πολλούς τραυματισμούς στα μετόπισθεν. Φέτος, για παράδειγμα, όλο και κάποιος έλειπε πλην του Μαντσίνι. Οπότε περιμένω να γίνει κίνηση για ενίσχυση στα στόπερ. Δεν ξέρω αν ο Σεμέδο είναι αυτός που ταιριάζει. Βέβαια ο Μουρίνιο δεν ξέρω αν έχει παίξει με τριάδα στην άμυνα ποτέ στην καριέρα του", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο καλός συνάδελφος.

"17 εκατ. η Ρόμα - 3άρες και 4άρες στην άμυνα - Θα λύσει το πρόβλημα ο Σεμέδο;"

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει βάλει ως τιμή πώλησης τα 20 εκατ. ευρώ για τον Σεμέδο, αλλά δεν αποκλείεται να τον δώσει και με ένα ποσό κοντά στα 17 εκατ. ευρώ. Είναι χρήματα αυτά που μπορεί να τα δαπανήσει η Ρόμα για στόπερ;

"Τα ποσά στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι υψηλά. Μπορεί ακόμα και για έναν μέτριο παίκτη να δώσουν 7-8 εκατ. ευρώ. Τα 15-16-17 ευρώ μπορεί να τα δώσει η Ρόμα. Εφόσον πήρε τον Μουρίνιο, προφανώς θα έχει πάρει εγγυήσεις για υψηλό μπάτζετ. Θα του κάνει μεταγραφές, αλλά εξαρτάται και τι θα γίνει με τις αποχωρήσεις. Πέρσι ήταν πρώτη σεζόν με τη νέα ιδιοκτησία και η αλήθεια είναι ότι δεν πήγαν σε κοστοβόρες μεταγραφές".

Ταιριάζει ο Σεμέδο, αγωνιστικά, στη Ρόμα;

"Διαχρονικά το πρόβλημα της Ρόμα, και κάπου πιστεύω ότι έχει περάσει και στο dna της, είναι η αποτελεσματικότητα στα μετόπισθεν. Πάντα το αμυντικό παθητικό είναι πρόβλημα για τη Ρόμα. Ακόμα και χρονιές που ίσως ξεκινούσε καλά ανασταλτικά, από τα μέσα της σεζόν και μετά δεχόταν 3άρες και 4άρες. Είναι ένα πρόβλημα που προσπαθεί να λύσει και δεν τα καταφέρνει. Έχουν περάσει άλλοι κι άλλοι από την άμυνα της Ρόμα, τώρα αν θα φέρει τον Σεμέδο και θα καταφέρει να λύσει το πρόβλημα, μένει να το δούμε".

"Δεν είναι για βασικός ο Ινσίνιε - Καλύτερα στημένα ο Λυκογιάννης από Ρέαμπτσιουκ - Δίνει 4 εκατ. ο Ολυμπιακός;"

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Ρομπέρτο Ινσίνιε, αδερφός του Λορέντζο της Νάπολι, βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού. Πώς είναι η περίπτωσή του;

"Στα δεξιά παίζει κυρίως, εξτρέμ είναι, αλλά έχει και καλό αριστερό που μπορεί να βοηθήσει. Είναι 27 ετών και θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι καλή λύση για τον Ολυμπιακό. Παίζει και δίπλα στον επιθετικό. Δεν είναι λύση για βασικός βέβαια, αλλά για να δώσει βάθος στο ρόστερ. Έχει καλή ντρίπλα, μπορεί να περάσει τον αντίπαλο, έχει τεχνική για να τα καταφέρει. Απλά δεν έχει διάρκεια στην απόδοσή του. Το ένα καλό παιχνίδι το ακολουθούν δύο άσχημα".

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για τον Λυκογιάννη, ο οποίος επίσης βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

"Έκανε πάρα πολύ καλή σεζόν φέτος, ειδικά τώρα στον δεύτερο γύρο, που η Κάλιαρι έκανε το ντεμαράζ, ήταν πολύ καλός. Άφησε καλές εντυπώσεις σε ομάδα που έχει μεσοεπιθετικά ήταν καλή. Χάρη στο καλό αριστερό πόδι του ανέλαβε εκτελέσεις, έβαλε φοβερό γκολ την Κυριακή στον τελικό παραμονής με την Μπενεβέντο. Πάρα πολύ καλός παίκτης. Από τον Χολέμπας, που την αξία του την ξέρουμε, δεν είναι πιο ποιοτικός αλλά είναι νεότερος. Σε σχέση με τον Ρεάμπτσιουκ έχει καλύτερα στημένα ο Λυκογιάννης και είναι πιο απειλητικός στο επιθετικό κομμάτι - Φέτος έχει βάλει 4 γκολ που αμφιβάλλω αν μπορεί να το κάνει ο Ρέαμπτσιουκ σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός τον ξέρει τον Λυκογιάννη, δικό του παιδί είναι. Αλλά μετά από αυτή την πολύ καλή σεζόν με την Κάλιαρι, δεν ξέρω αν θα υπάρχει ενδιαφέρον για την παραμονή του στην Κάλιαρι ή από άλλη ομάδα της Ιταλίας. Το ζήτημα είναι αν είναι διατεθειμένος να δώσει 4 εκατ. ο Ολυμπιακός, γιατί έχει συμβόλαιο με την Κάλιαρι και δεν πρόκειται να τον χαρίσουν μετά από αυτή τη σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Παπασταθόπουλος στο Λιμάνι - Τα δίνει όλα για να τον πάρει η ΑΕΚ - "Χουνέρι" από Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags