Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει… σαΐτα για τα εξτρέμ ο Μοντεστό - Τα "σκάει" ο Μαρινάκης - Συμβόλαιο.. πολυτελείας και 13 μύρια!
| 2021-05-11 23:10:00

Φέρνει "σαΐτα" εξτρέμ ο Μοντεστό - Τα "σκάει" ο Μαρινάκης - Συμβόλαιο... πολυτελείας και 13 μύρια!

BoxtoBox
Φέρνει "σαΐτα" εξτρέμ ο Μοντεστό - Τα "σκάει" ο Μαρινάκης - Συμβόλαιο... πολυτελείας και 13 μύρια!

Η περίπτωση που ξεχώρισε και γιατί είναι "πολυτέλεια" για την ομάδα που αγωνίζεται. Ποιος "Ερυθρόλευκος" είναι συμπαίκτης του αυτή τη στιγμή, οι στόχοι του για του χρόνου και το δεύτερο πρωτάθλημα που κοιτάει ο Γάλλος, εκτός από αυτό της χώρας του.

Ολυμπιακός: Ντενίς Μπουανγκά. Σας... λέει κάτι το όνομα; Προ (περίπου) τριετίας τον... ζαχάρωνε ο Φρανσουά Μοντέστο για τον Ολυμπιακό. Τι άλλαξε από τότε; Τίποτα. Ή μάλλον σχεδόν τίποτα αφού τότε ήταν στη Λοριάν. Και τώρα ο Κορσικανός τον θεωρεί καλή λύση για τα φτερά των πρωταθλητών. Ο 26χρονος Γκαμπονέζος είναι στη Σεντ Ετιέν πια αλλά δεν έχει βγει από το μυαλό του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Θεωρώ πιθανό να γίνει μια τέτοια μεταγραφή; Απίθανο σίγουρα δεν το θεωρώ αφού η Σεντ Ετιέν δεν είναι στα καλύτερά της. Με ζόρι γλίτωσε τον υποβιβασμό και τα οικονομικά της δεδομένα είναι στενά. Αυτός εξάλλου είναι ο λόγος που δεν πρόκειται να αγοράσει τον Παπέ Σισέ τον οποίο έχει δανειστεί από τον Ολυμπιακό και υπάρχει οψιόν αγοράς 13 εκατ.ευρώ.

Ας μην ξεφύγουμε ωστόσο, το θέμα μας είναι ο Μπουανγκά. Για τη Σεντ Ετιέν λοιπόν είναι... πολυτέλεια. Και ο ίδιος ο παίκτης φαντάζομαι θα έχει φιλοδοξίες να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όχι να μάχεται την αποφυγή του υποβιβασμού, έστω και σε ένα καλό πρωτάθλημα όπως το γαλλικό. Παρεμπιπτόντως, δεν παίρνει και λίγα ο Ντενίς, σύμφωνα με το salary sport αμείβεται με 900 χιλ.ευρώ το χρόνο. Δεν είναι και λίγα αν συνυπολογιστεί η εφορία.

#Ο Μοντέστο πάντως ρίχνει... βλέφαρο και στην ιταλική αγορά, όχι μόνο την γαλλική. Η ιταλική είναι η δεύτερη αγαπημένη του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελά λεφτά Μουρίνιο για Σεμέδο - Καλός για Ολυμπιακό ο Ινσίνιε, αλλά... - 4 εκατ. για Έλληνα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags