Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μην την ξαναπατήσει όπως με Μπόλονι - Η πρώτη κίνηση Αλαφούζου - Αυτόν τον κόουτς να υπογράψει
| 2021-05-12 22:00:00

Μην την ξαναπατήσει όπως με Μπόλονι - Η πρώτη κίνηση Αλαφούζου - Αυτόν τον κόουτς να υπογράψει

Μην την ξαναπατήσει όπως με Μπόλονι - Η πρώτη κίνηση Αλαφούζου - Αυτόν τον κόουτς να υπογράψει

Οι πρώτες σκέψεις στο Τριφύλλι και η επόμενη μέρα. Ποιος είναι ο Έλληνας προπονητής που πρέπει να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν. Οι λόγοι που τον... δένουν με τον σύλλογο και η σταθερά.

Παναθηναϊκός: Αν περίμενε κανείς να δει έναν άλλο Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, τότε μάλλον εθελοτυφλούσε. Οι παθογένειες που έχει η ομάδα δεν έφυγαν με την αποχώρηση του Λάζλο Μπόλονι, παρότι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος επιχείρησε να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του το τελευταίο τριήμερο.

Μιλώντας για τον υπηρεσιακό προπονητή του Παναθηναϊκού, λίγοι είναι εκείνοι που ξέρουν το πόσο σπουδαία δουλειά έκανε στις "πράσινες" ακαδημίες. Ο Συλαϊδόπουλος είναι ο τεχνικός που γαλούχησε τη γενιά του Αλεξανδρόπουλου, ξεκινώντας από την Κ-17 και συνεχίζοντας την πολύ σημαντική δουλειά του στην Κ-19.

Οι "πράσινοι" αναζητούν προπονητή για την επόμενη ημέρα, ψάχνοντας κατά κύριο λόγο στην ευρωπαϊκή αγορά. Ωστόσο, ο Συλαϊδόπουλος μπορεί να έχει ρόλο στην επόμενη ημέρα. Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να είναι ένας μόνιμος βοηθός στον πάγκο του "τριφυλλιού", όντας ένας σταθερός πόλος στο προπονητικό τιμ του συλλόγου. Αυτό θα επιτρέψει στο κλαμπ να μην μένει ποτέ χωρίς μια σταθερά στον πάγκο του, ακόμη κι αν υπάρχει αλλαγή του κάθε βασικού προπονητή. Όπως δηλαδή συμβαίνει τώρα ακριβώς με Μπόλονι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "ντου" για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Πώς αλλάζει χέρια - Τρελά εκατομμύρια - Η απόφαση Αλαφούζου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags