Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χάνεται κι άλλη ταλεντάρα στο... τζάμπα - Έριξε άκυρο!
| 2021-05-12 22:26:00

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, αυτό του έλειπε - Χάνεται κι άλλη ταλεντάρα στο... τζάμπα - Έριξε άκυρο!

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, αυτό του έλειπε - Χάνεται κι άλλη ταλεντάρα στο... τζάμπα - Έριξε άκυρο!

Ζόρικα τα πράγματα για το Τριφύλλι, που διατρέχει πολύ σοβαρό κίνδυνο να δει ακόμα έναν ταλαντούχο Έλληνα άσο να αποχωρεί και μάλιστα χωρίς να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Καραγιάννης πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Άρη, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είναι προϊόν των ακαδημιών του "τριφυλλιού", έχοντας μάλιστα και ως "δάσκαλό" στα τμήματα υποδομής τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Τον σημερινό προπονητή δηλαδή του "τριφυλλιού".

Ο Καραγιάννης ανήκει σε καλό μανατζερικό γραφείο, αυτό συγκεκριμένα της Prosport Management. Έχει βλέψεις να αγωνιστεί στο εξωτερικό, κοιτάζοντας αρκετά τις αγορές του Βελγίου και της Ολλανδίας, στις οποίες ο εκπρόσωπός του έχει καλές διασυνδέσεις.

Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με την πλευρά του Καραγιάννη να έχει απαντήσει ήδη αρνητικά στην πρόταση που του κατατέθηκε από την ΠΑΕ στις αρχές Φλεβάρη. Οι συζητήσεις από εκεί και πέρα δεν προχώρησαν ιδιαίτερα, παρότι ο Παναθηναϊκός φερόταν έτοιμος να καταθέσει βελτιωμένη προσφορά προς εκείνον.

Με τον ερχομό του Λάζλο Μπόλονι, ο Καραγιάννης μπήκε γρήγορα στην πρώτη ομάδα, με το πρότζεκτ του μικρού να αρέσει στον Ρουμάνο τεχνικό. Η μετέπειτα πορεία της ομάδας, όμως, δεν επέτρεψε στον νεαρό στόπερ να πάρει επίσημα ματς στα πόδια του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μην την ξαναπατήσει όπως με Μπόλονι - Η πρώτη κίνηση Αλαφούζου - Αυτόν τον κόουτς να υπογράψει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags