Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η "αποκάλυψη" του Μαρτίνς - Αυτόν θέλει στο Λιμάνι, "βροχή" τα εκατομμύρια - Χαρίζει λεφτά για να έρθει!
| 2021-05-14 18:18:00

Η "αποκάλυψη" Μαρτίνς- Αυτόν θέλει στο Λιμάνι, "βροχή" τα εκατομμύρια- Χαρίζει λεφτά για να έρθει!

BoxtoBox
Η "αποκάλυψη" Μαρτίνς- Αυτόν θέλει στο Λιμάνι, "βροχή" τα εκατομμύρια- Χαρίζει λεφτά για να έρθει!

Η εξαίρεση στα μεταγραφικά και γιατί ελπίζει ο Ολυμπιακός. Οι πολύ ακριβές μεταγραφές, ο ρόλος του Πορτογάλου κοουτς στην καριέρα του και γιατί είναι πολύ πιθανό να πεί "όχι" στους μνηστήρες από την Τουρκία και να έρθει στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός: Γράφεται η... άμμος της θάλασσας σε ονόματα και φέτος για τον Ολυμπιακό αλλά, όπως συνηθίζεται, ένα μικρό ποσοστό απ' όσα αναφέρονται σε διάφορα ΜΜΕ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Τικίνιο Σοάρες αποτελεί εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον παραπάνω κανόνα. Έτσι ξαφνικά προέκυψε θέμα για τους πρωταθλητές με τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Έμεινε ελεύθερος από την Κίνα και την Τιανζίν Ζινμέν Τάιγκερ και χτύπησαν άμεσα τα... alert στο μεγάλο λιμάνι. Βασικά φαίνεται πως χτύπησαν πρώτα τα... καμπανάκια του Πέδρο Μαρτίνς. «Παιδί» του είναι ο παίκτης, αυτός τον ανακάλυψε στη Βραζιλία και τον πήρε στη Γκιμαράες το 2016 έναντι περίπου μισού εκατ.ευρώ. Και χάρη στην εξαιρετική δουλειά που έκανε πάνω του ο νυν κόουτς του Θρύλου ο Τικίνιο πουλήθηκε στην Πόρτο μόλις ένα χρόνο μετά 5,6 εκατ.ευρώ! Και τον περασμένο Σεπτέμβρη πουλήθηκε άλλα τόσα στην Κίνα και την Τιανζίν.



Πλέον είναι ελεύθερος και μοιάζει (προφανώς και είναι) τεράστια ευκαιρία για να την αγνοήσει ο Ολυμπιακός. Έχει και μάνατζερ τον Ντέκο, τον ατζέντη του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, με τον οποίο οι ερυθρόλευκοι έχουν καλές σχέσεις... Άρα... Άρα είναι μια περίπτωση που μπορεί να ευδοκιμήσει.

Αντίπαλοι υπάρχουν και μάλιστα σημαντικοί. Τουλάχιστον τρεις τουρκικοί σύλλογοι, ανάμεσά τους δύο από τους κορυφαίους, έχουν ήδη προσεγγίσει τον ατζέντη και τον παίκτη καταθέτοντας προτάσεις. Όμως ο Τικίνιο εκτιμά τον Μαρτίνς και του... χρωστάει χάρη για όσα κατάφερε στην καριέρα του. Θα ανταποδώσει προτιμώντας τον Ολυμπιακό, ακόμα κι αν οι Τούρκοι του προσφέρουν (δεν γνωρίζω ποσά, μπορεί και να μην ισχύει αυτό) περισσότερα; Μένει να το δούμε. Πάντως η υπόθεση αυτή είναι υπαρκτή και βρίσκεται εν εξελίξει... Το αποτέλεσμά της μένει να μάθουμε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δυνατός φορ με γκολ - Καλύτερος από Χασάν, μαζί με Αραμπί - Δεν θα μπορούν να τον μαρκάρουν"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags