Ολυμπιακός: Ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος είχε αναγκάσει την Λεβερκούζεν να δαπανήσει για την απόκτησή του περισσότερα από 17 εκατ. ευρώ. Μια επένδυση που για πολλούς λόγους δεν μπορούμε να πούμε πως απέδωσε καρπούς για τους Γερμανούς, καθώς είναι δεδομένο πλέον πως δεν θα καταφέρει να τον πουλήσει... υπεραξία. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η Λεβερκούζεν τον έχει δώσει ήδη δύο φορές δανεικό, σε Σέφιλντ και Σεντ Ετιέν, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι οι τραυματισμοί, οι οποίοι δεν έχουν αφήσει σε ησυχία τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με αποτέλεσμα να μην έχει καταφέρει να παίξει στη Σεντ Ετιέν. Είναι μία κατάσταση δύσκολη για τον νεαρό στόπερ, ο οποίος δεν μπορεί να απαλλαγεί από τα προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού είχε μείνει εκτός για 2,5 μήνες, ενώ όταν επέστρεψε από τον τραυματισμό του, τρεις ημέρες μετά τραυματίστηκε ξανά και έμεινε εκτός.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε να δούμε από τις 9 Γενάρη, ενώ έκτοτε έχει βρεθεί μόλις 2 φορές στην αποστολή της γαλλικής ομάδας. Ο δανεισμός του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και είναι δεδομένο ότι δεν θα ανανεωθεί. Όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του, ωστόσο η αξιοποίηση του παραμένει πρόβλημα δυσεπίλυτο για τις «ασπρίνες» που έχουν πονοκεφαλιάσει αρκετά μαζί του.

Θυμίζουμε, ότι ο νεαρός στόπερ διατηρεί ακόμα άριστες σχέσεις με τον Ολυμπιακό, πολύ συχνά επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ σε κάθε μεταγραφική περίοδο το όνομά του… ακούγεται για πιθανή επιστροφή. Δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξει ξανά πρόσφορο έδαφος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η "αποκάλυψη" Μαρτίνς- Αυτόν θέλει στο Λιμάνι, "βροχή" τα εκατομμύρια- Χαρίζει λεφτά για να έρθει!