Facebook Pixel Τρίβει τα... χέρια του ο Χιμένεθ - "Έσπασε" τα κοντέρ και μπορεί να αγωνιστεί με Άρη ο...
| 2021-05-15 22:02:00

Τρίβει τα... χέρια του ο Χιμένεθ - "Έσπασε"" τα κοντέρ και μπορεί να αγωνιστεί με Άρη ο...

Sportdog Team
Τρίβει τα... χέρια του ο Χιμένεθ - "Έσπασε"" τα κοντέρ και μπορεί να αγωνιστεί με Άρη ο...

Μια ευχάριστη έκπληξη έκρυβε για τον Ισπανό τεχνικό η προπόνηση του Σαββάτου )15/5) μιας και είδε έναν από τους πολύ σημαντικούς παίκτες της ομάδας του να ολοκληρώνει την προετοιμασία και να μπαίνει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη, με την συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή

ΑΕΚ - Χρήστος Αλμπάνης: Με όλους παρόντες θα είναι η Ένωση στον αγώνα της Κυριακής (16/5) με τον Άρη στο ΟΑΚΑ σε μια κίνηση του Μανόλο Χιμένεθ ώστε δείξει ότι είναι μια οικογένεια. Η τελική αποστολή θα υπάρξει το πρωί την μέρας του αγώνα, που ίσως να είναι και ο τελευταίος για τον Ισπανό τεχνικό. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χιμένεθ είδε τον Έλληνα άσο να προπονείται κανονικά και η συμμετοχή τους να αποφασίζεται λίγο πριν την αναμέτρηση με τους Κίτρινους.

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Όλεγκ Νταντσένκο έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο. Αύριο το πρωί η ομάδα θα κάνει «ενεργοποίηση» στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και στη συνέχεια θα επιλεγεί η αποστολή για τον απογευματινό (19.30) αγώνα με τον Άρη, στο ΟΑΚΑ", αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΚ και πλέον όλοι περιμένουν αν ο Χρήστος Αλμπάνης θα μπορέσει να βοηθήσει στον... τελικό με τον Άρη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags