Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη μεταγραφή για τον νέο κόουτς στον ΠΑΟ - Ξανά στα πράσινα Έλληνας άσος - Σούπερ σεζόν!
| 2021-05-16 09:55:00

Η πρώτη μεταγραφή για τον νέο κόουτς στον ΠΑΟ - Ξανά στα πράσινα Έλληνας άσος - Σούπερ σεζόν!

Η πρώτη μεταγραφή για τον νέο κόουτς στον ΠΑΟ - Ξανά στα πράσινα Έλληνας άσος - Σούπερ σεζόν!

Διεθνής άσος επιστρέφει στο Τριφύλλι για να κερδίσει θέση στην 11αδα. Ασχέτως ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, θα βρεθεί στο Κορωπί και θα ξεκινήσει την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Έρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με συμμετοχές και γκολ.

Παναθηναϊκός: Εκτός από αποχωρήσεις και μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι θα έχει και επιστροφές.

Για την ακρίβεια επιστροφές δανεικών, που φέτος δεν φόρεσαν την πράσινη φανέλα καθώς δεν υπολογίζονταν πέρσι το καλοκαίρι από το δίδυμο Ρόκα-Πογιάτος. Μία τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε φέτος τη χρονιά στη Ρουμανία, για λογαριασμό της Σέριφ Τιρασπόλ. Οι εμφανίσεις του ήταν κάτι παραπάνω από θετικές, καθώς κατέγραψε 9 γκολ και 7 ασίστ σε συνολικά 19 συμμετοχές. Μετά από τον δύσκολο για τον ίδιο προηγούμενο ενάμιση χρόνο, ο Κολοβός έκανε μία χρονιά επανεκκίνησης την οποία χρειαζόταν. Την χρειαζόταν πολύ.

Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για ένα ακόμη χρόνο, γι' αυτό και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στο Κορωπί. Η περίπτωσή του δεν είναι "καμένη", ωστόσο την τελική απόφαση για το μέλλον του θα την πάρει ο επόμενος προπονητής. Αν εκείνος αξιολογήσει θετικά τον Κολοβό, τότε ο ποδοσφαιριστής θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία με την πράσινη φανέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη έκπληξη στον ΠΑΟ με… Έλληνα άσο - Καραμπόλα στις μεταγραφές - Από το ΟΑΚΑ στο ΝΒΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags