Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διαρροή-έκπληξη πριν τη Λεωφόρο - "Τελειώνει" δικό του παιδί ο Μαρτίνς - Και δεύτερος στην έξοδο!
| 2021-05-16 13:45:00

Διαρροή-έκπληξη πριν τη Λεωφόρο - "Τελειώνει" δικό του παιδί ο Μαρτίνς - Και δεύτερος στην έξοδο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Διαρροή-έκπληξη πριν τη Λεωφόρο - "Τελειώνει" δικό του παιδί ο Μαρτίνς - Και δεύτερος στην έξοδο!

"Εκκαθαρίσεις" στον Ολυμπιακό. Έρχονται δύο σούπερ μεταγραφές. Ποιος είναι ο παίκτης που μοιάζει απίθανο να παραμείνει στο Λιμάνι, παρότι βρίσκεται στη λίστα των... αγαπημένων του προπονητή. Γιατί απογοήτευσε και ποιος θα κριθεί το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Μπορεί να πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ των "ερυθρολεύκων" τα τελευταία χρόνια και πολύς λόγος να έχει γίνει για το όνομά του, όμως τα πρόβλημα στο τελείωμα φάσεων δημιουργεί προβληματισμούς στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο λόγος για τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίο παρά τις κατά καιρούς καλές εμφανίσεις του ακόμα και σε πολύ μεγάλα ματς στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη, δεν έχει ακόμα καταφέρει να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν και κυρίως τον προπονητή του.

O 23χρονος εξτρέμ έχει να σκοράρει από τις 19 Ιουλίου 2020, στο 3-0 των Πειραιωτών με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των play off της Superleague της περασμένης περιόδου, ενώ φέτος στα 1541 λεπτά που έπαιξε, 32 φορές δηλαδή, σε όλες τις διοργανώσεις είναι "άσφαιρος". Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, παρά το γεγονός της μεγάλης εκτίμησης που έχει στο πρόσωπό του ο Πορτογάλος τεχνικός, να είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών την επόμενη σεζόν.

Την ίδια στιγμή πολύ βασική, για την μεταγραφική ενίσχυση των "ερυθρολεύκων" είναι η απόδοση που θα έχει ο Λαλά. Φυσικά και από τώρα οι άνθρωποι των Πειραιωτών τσεκάρουν την αγορά για τη θέση του δεξιού μπακ, όμως τα πάντα εξαρτώνται από τον Γάλλο. Κι αυτό γιατί ο Μαρτίνς θέλει να το δει τόσο στην προετοιμασία, όσο και στα προκριματικά του Champions League και να κρίνει με βάση την απόδοση που θα έχει.

Αν τα πράγματα παραμείνουν ως τώρα και δεν αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται, τότε θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί παίκτης για τα δεξιά της άμυνας, μιας και ο Ολυμπιακός έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί και τη νέα χρονιά με τον Ανδρούτσο σε αυτή τη θέση, παρά το γεγονός ότι ο Μαρτίνς τον θεωρεί υπερπολύτιμο στα πλάνα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο γραφείο Μαρινάκη "έκλεισε" Έλληνας άσος - Αυτόν θέλει ο Μοντεστό - Απόφαση Μαρτίνς για Κούτρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags