Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρομερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Φέρνει κορυφαίο όνομα ο Αλαφούζος μετά την ξεφτίλα - Αυτούς τελειώνει!
| 2021-05-16 23:23:00

Τρομερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Φέρνει κορυφαίο όνομα ο Αλαφούζος μετά την ξεφτίλα - Αυτούς τελειώνει!

Τρομερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Φέρνει κορυφαίο όνομα ο Αλαφούζος μετά την ξεφτίλα - Αυτούς τελειώνει!

Ποιοι φεύγουν άμεσα από το Τριφύλλι και η πρώτη "βόμβα" του καλοκαιριού. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού προχωράει σε μεγάλες αλλαγές και αυτές δεν θα αφορούν μόνο τον νέο προπονητή και τους παίκτες. Διέρρευσε το μεγάλο όνομα που θέλει να φέρει στον σύλλογο.

Παναθηναϊκός: Η σεζόν τελείωσε για τον Παναθηναϊκό εφιαλτικά, μετά τη βαριά ήττα στη Λεωφόρο από τον Ολυμπιακό. Ήδη, το ενδιαφέρον στρέφεται άμεσα στην επόμενη ημέρα, καθώς αυτά που πρέπει να αλλάξουν δεν είναι πολλά. Είναι άπειρα!

Πέρα από τον προπονητή, τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να ενισχυθεί και στελεχιακά. Κι αυτό, διότι γίνεται εμφανές πια ότι το κλαμπ έχει σοβαρό έλλειμμα σε ανθρώπους που απαρτίζουν τον σύλλογο διοικητικά. Είτε αυτή η θέση αφορά ένα πόστο του αγωνιστικού τμήματος (βλ. γενικός αρχηγός), είτε ένα αντίστοιχο μεταξύ ομάδας και διοίκησης (βλ. γενικός διευθυντής)

Είναι ενδεικτικό ότι μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την ήττα από την ΑΕΚ, μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο αντιπρόεδρος Σπύρος Βλάχος. Εντός των αποδυτηρίων ο Παναθηναϊκός θέλει ένα πρόσωπο, ιδανικά παλαίμαχο από τη νέα γενιά, ο οποίος θα επιβληθεί με το... καλημέρα ως προσωπικότητα.

Ένα τέτοιο ακριβώς πρόσωπο θα ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, με τον Γιάννη Αλαφούζο να τον ήθελε παρόντα για τη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει το καλοκαίρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο ένας όρθιος στο "ναυάγιο" - Aνατροπή με.. τελειωμένο στον ΠΑΟ - Γιατί δεν βλεπόταν ο Βέλεθ!

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags