Facebook Pixel "Τρελό" ξύλο σε αγώνα ομάδας Έλληνα άσου - 185 αστυνομικοί τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-17 23:16:00

"Τρελό" ξύλο σε αγώνα ομάδας Έλληνα άσου - 185 αστυνομικοί τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Τρελό" ξύλο σε αγώνα ομάδας Έλληνα άσου - 185 αστυνομικοί τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάος σε αναμέτρηση ποδοσφαίρου με το ξύλο που έπεσε να είναι απίστευτο. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε ήταν το γεγονός ότι η αστυνομία επιστράτευσε 1100 αστυνομικούς για να ηρεμήσουν την κατάσταση εκ των οποίων οι 185 κατέληξαν τραυματίες 

Ντιναμό Δρέσδης - Παναγιώτης Βλαχοδήμος: Η επιστροφή των "κιτρινόμαυρων" στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας επισκιάστηκε από τρομερά επεισόδια γύρω από το γήπεδο της ομάδας. Τα πάντα άρχισαν όταν 500 άτομα προσπάθησαν να μπουν εντός του σταδίου με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι οπαδοί επιτέθηκαν με πέτρες, μπουκάλια και φωτοβολίδες στους αστυνομικούς, υποχρεώνοντάς τους να καλέσουν ενισχύσεις από τα τοπικά τμήματα των γύρω περιοχών, ενώ ο αριθμός τους έφτασε στους 1100.

Το γεγονός που προκαλεί σοκ είναι ότι πάνω από το 1/10 των δυνάμεων ασφαλείας βρέθηκαν τραυματίες, με τον αριθμό να φτάνει τους 185, εκ των οποίων οι 11 χρειάστηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο και έξι να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Από την πλευρά της η αστυνομία συνέλαβε 40 οπαδούς της Ντιναμό Δρέσδης, ομάδας που αγωνίζεται ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags