Facebook Pixel Superleague: "Διάσπαση" στη Superleague - Σε δύο κανάλια το πρωτάθλημα - Συμβόλαιο 5 εκατ. για μεγάλη ομάδα!
| 2021-05-19 14:28:00

"Διάσπαση" στη Superleague - Σε δύο κανάλια το πρωτάθλημα - Συμβόλαιο 5 εκατ. για μεγάλη ομάδα!

"Διάσπαση" στη Superleague - Σε δύο κανάλια το πρωτάθλημα - Συμβόλαιο 5 εκατ. για μεγάλη ομάδα!

Χαμός στα τηλεοπτικά με τη Λίγκα να συζητάει δύο πλάνα. Το πιθανότερο σενάριο για την επόμενη σεζόν, γιατί είναι στον... αέρα η κεντρική διαχείριση και ποιο το μεγάλο "αγκάθι". Ποια είναι η ομάδα που δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη συμφωνία και τα τρελά λεφτά;
 

Superleague: Στην Λίγκα εκτιμούν ότι η επόμενη περίοδος θα βρει τις ομάδες μοιρασμένες στην NOVA και στην Cosmote TV και ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που υπάρχει είναι ότι το κανάλι της Κάντζας δεσμεύει για ακόμη ένα χρόνο τον Άρη και τον Ατρόμητο και ειδικά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης τα λεφτά που έχει να πάρει για τη νέα σεζόν είναι απίστευτα. 

To ποσό που αναμένεται να λάβει το κλαμπ του Καρυπίδη αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν πρόκειται να ξανά βρει, ειδικά υπό καθεστώς κεντρικής διαχείρισης.

Στον Συνεταιρισμό των 14 ομάδων δουλεύουν ταυτόχρονα και πλάνο για την μεθεπόμενη σεζόν και βασική τους επιδίωξη θα είναι να πουλήσουν πακέτο το πρωτάθλημα της Super League 1, της Super League 2 και του κυπέλλου. Εκτιμούν πως με αυτό τον τρόπο θα πάρουν περισσότερα χρήματα, τόσο στο τηλεοπτικό όσο και στο  κομμάτι των χορηγιών, βελτιώνοντας και το προϊόν της δεύτερης κατηγορίας.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για μεγάλη μεταγραφή Έλληνα άσου - Τον... έσωσε το Brexit - Σούπερ deal με ΑΕΚ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags