Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Ποιος θα βάλει 50 εκατ. στην ΑΕΚ; - ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Γι’ αυτό θέλει Λιβάγια, Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός"
| 2021-05-19 18:30:00

"Ποιος θα βάλει 50 εκατ. στην ΑΕΚ; - ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Γιατί θέλει Λιβάγια, Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός"

του Γιώργου Κτενά
"Ποιος θα βάλει 50 εκατ. στην ΑΕΚ; - ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Γιατί θέλει Λιβάγια, Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός"

Οι πρώτες μεταγραφές Μελισσανίδη και ποιοι θέλουν Χιμένεθ στην Ένωση. Συνέντευξη-ανάλυση για όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, για την υπόθεση Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και για τα σενάρια που εμπλέκουν τους δύο (πρώην) επιθετικούς των κιτρινόμαυρων με τους Πειραιώτες.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Για όλα τα θέματα γύρω από την επικαιρότητα της Ένωσης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο sportdog.gr o Διονύσης Αβούρης, ιστορικός διευθυντής τής εφημερίδας Ώρας για Σπορ.

Πώς σχολίασε την επαφή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους ρεπόρτερ του συλλόγου; Τι θα γίνει με τον προπονητή στην ομάδα; Μπορεί ο Ολιβέιρα να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να κάνει τη διαφορά; Αυτά και άλλα πολλά μόνο στο sportdog.

"Της πλάκας η ΑΕΚ - Δεν μπορεί να χτυπήσει Ολυμπιακό - Ποιος θα βάλει 50 εκατ. τον χρόνο;"

"Έκανε μια δόση αυτοκριτικής ο Μελισσανίδης στην επαφή που είχε με τους δημοσιογράφους. Το ενδιαφέρον είναι να δούμε από εδώ και πέρα τι θα γίνει, να διαβάσουμε τα ψιλά γράμματα όσων είπε. Εκείνο που προσπάθησε να περάσει είναι ότι θέλει να αλλάξει ρότα. Παραδέχτηκε ότι έγιναν πολλά λάθη, η ΑΕΚ ήταν της πλάκας, ότι ήταν πεπόνια οι μεταγραφές και θέλησε να περάσει νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Χωρίς να σημαίνει πως ο,τι και να κάνει από εδώ και πέρα μπορεί να χτυπήσει άμεσα τον Ολυμπιακό, που είναι ομάδα συγκροτημένη και με άριστο προπονητή. Θέλει προσπάθεια και δουλειά για δύο-τρία χρόνια, γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολλά πλεονεκτήματα: Δίκαια πήρε τους δύο τελευταίους τίτλους, βγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ άρα παίρνει 25-30 εκατ ευρώ κάθε χρόνο, πουλάει και έναν-δύο παίκτες και φτάνει στα 50-60 εκατ. ευρώ ετήσιο έσοδο. Άρα δεν μπορεί να τον συναγωνιστεί κανείς τον Μαρινάκη και να βάζει 50 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο από την τσέπη του", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ο Μελισσανίδης θα αναγκαστεί να τα σκάσει φέτος. Του πιστώνει κανείς το γήπεδο, που θα ξεπεράσει συνολικά μαζί με τις υπόλοιπες υποδομές τα 100 εκατ. ευρώ, ενώ είπε ότι θα κάνει μεταγραφές. Αλλά δεν ξέρουμε τι είδους μεταγραφές θα είναι αυτές. Από ποιο ράφι. Χρειάζεται τουλάχιστον από το δεύτερο ράφι. Για το θέμα του προπονητή που είπε, πιστεύω ότι υπάρχει μερίδα παικτών και οπαδών να θέλει να κρατήσει τον Χιμένεθ. Αλλά δεν μπορεί να πορευτεί με τον Χιμένεθ αφού θέλει να παρουσιάσει κάτι καινούργιο".

"Στην Ελλάδα για ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Δεν το βλέπω για Χιμένεθ - Μίνιμουμ 7 παίκτες"

Με το θέμα του Λουτσέσκου τι πιστεύετε; Γιατί υπάρχει ενδιαφέρον ρεπορτάζ που τον συνδέει με τον Ολυμπιακό.

"Είχε ξεσηκωθεί θύελλα από τους φιλάθλους για τον Λουτσέσκου, αλλά ο Μελισσανίδης είπε ότι δεν θα το σκεφτόταν αυτό ως πρόβλημα. Αν ερχόταν στην Ελλάδα πιστεύω ότι θα ήταν στον ΠΑΟΚ. Αν έρθει θεωρώ ότι θα έρθει για να πάει Θεσσαλονίκη, αλλά για την Εθνική δε νομίζω ότι δίνει εχέγγυα σε έναν αξιόλογο προπονητή. Άλλο μια καλή Εθνική και άλλο μια μετριότατη Εθνική όπως είναι η δική μας. Δεν το βλέπω να συνεχίζει με Χιμένεθ πάντως η Ένωση, επειδή θέλει να παρουσιάσει κάτι καινούργιο. Όσο και καλός να είναι ο Χιμένεθ, και το Κύπελλο να έπαιρνε, δύσκολα θα έμενε".

Ο Μελισσανίδης μίλησε για 7 παίκτες. Πού πιστεύετε ότι θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα;

"Βασικός τερματοφύλακας, ένα-δύο μπακ, έναν-δύο κεντρικούς αμυντικούς, έναν κεντρικό χαφ, έναν αμυντικό-χαφ, έναν κυνηγό και έναν σέντερ φορ. Άρα θέλει μίνιμουμ 7-8 παίκτες".

"Καλύτερος ο Χασάν από Ολιβέιρα - Πού παίζει ο Λιβάγια; - Θέλει να στρέψει τους οπαδούς εναντίον Μελισσανίδη ο Μαρινάκης;"

Το θέμα με τον Ολιβέιρα και τον Ολυμπιακό πώς το είδατε;

"Προσωπικά ο Ολιβέιρα δεν μου κάνει, είναι καλός φορ ο οποίος όμως δεν έχει κεφάλι και ταχύτητα. Όπως δεν μου λέει και ο Λιβάγια κάτι. Τι θέση έπαιζε; Σέντερ φορ, μπαλαντέρ, δεκάρι, έξω αριστερά; Αν πάρει ο Ολυμπιακός έναν από τους δύο ή και τους δύο, θα το κάνει για να πικάρει την ΑΕΚ και να στρέψει μερίδα κόσμου εναντίον του Μελισσανίδη. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους παίκτες, ο Χασάν είναι καλύτερος από τον Ολιβέιρα. Ο Λιβάγια είναι καλύτερος από Μασούρα, αν πούμε ότι είναι η θέση του εκεί; Δε νομίζω".

Τέλος, θέλω να μου πείτε τι πιστεύετε για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

"Αισιοδοξία ότι θα πάει καλύτερα είναι δεδομένη, γιατί χειρότερα δεν μπορεί να πάει. Την παρακολουθώ 50 χρόνια, ούτε επί Ζαφειρόπουλου δεν ήταν έτσι. Αλλά χρειάζονται μεταγραφές. Ακόμα και να το κάνει φέτος, όμως, δεν φτάνει. Χρειάζονται τουλάχιστον 2-3 χρόνια για να φτάσει στο επίπεδο του Ολυμπιακού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για μεγάλη μεταγραφή Έλληνα άσου - Τον... έσωσε το Brexit - Σούπερ deal με ΑΕΚ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags