Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έτσι "δελεάζει" εξτρέμαρο ο Μαρινάκης - Τι του προσφέρει - Θα πρόκειται για μεταγραφάρα!
| 2021-05-22 13:48:00

Έτσι "δελεάζει" εξτρέμαρο ο Μαρινάκης - Τι του προσφέρει - Θα πρόκειται για μεταγραφάρα!

Sportdog Team
Έτσι "δελεάζει" εξτρέμαρο ο Μαρινάκης - Τι του προσφέρει - Θα πρόκειται για μεταγραφάρα!

Αν καταφέρει να πείσει αυτό τον ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός, θα κάνει πάταγο σε όλη την Ευρώπη. Δύσκολη περίπτωση, πώς προσπαθεί να τον δελεάσει.

Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Σοφιάν Φεγκουλί ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, μέσω δημοσιευμάτων του τουρκικού Τύπου.

Ο Γαλλοαλγερινός εξτρέμ αμείβεται με 3.8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στη Γαλατασαράι, χρήματα που είναι απίθανο να δώσει ο Ολυμπιακός ή κάποια άλλη ομάδα, την ώρα που το συμβόλαιό του λήγει το 2023.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ρεπορτάζ, προϋπόθεση για την μεταγραφή του είναι να δεχτεί μείωση στις αποδοχές του, με τη "Fanatik" πάντως να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα αγωνιστικό δέλεαρ στον Φεγκούλι, για να κάμψει τις αντιρρήσεις του: τη συμμετοχή στο Champions League.

Μαζί με άλλες αθλητικές εγγυήσεις που το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι παρέχουν στον ποδοσφαιριστή οι «ερυθρόλευκοι» αλλά δεν εξηγεί ποιες ακριβώς είναι, στον Πειραιά ο Φεγκούλι θα έχει τη δυνατότητα να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Ο Φεγκούλι θα χρειαστεί να κάνει οικονομικές θυσίες» αναφέρει το ρεπορτάζ για τον παίκτη της Γαλατάσαραϊ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags