Facebook Pixel ΑΕΚ: "Ψήνεται" μεγάλη ανατροπή στην ΑΕΚ - Δεύτερη ευκαιρία στον τελειωμένο - Θα... τρελαθούν οι οπαδοί
| 2021-05-24 21:59:00

"Ψήνεται" μεγάλη ανατροπή στην ΑΕΚ - Δεύτερη ευκαιρία στον "τελειωμένο" - Θα... τρελαθούν οι οπαδοί

Sportdog Team
"Ψήνεται" μεγάλη ανατροπή στην ΑΕΚ - Δεύτερη ευκαιρία στον "τελειωμένο" - Θα... τρελαθούν οι οπαδοί

Θα το πάρει πάνω του ο Κονέ ή θα... καθαρίσει άλλος; Αλλάζουν τα δεδομένα για ποδοσφαιριστή που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούταν βέβαιο ότι θα δει την πόρτα της εξόδου!

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες δόμησης του ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής, ωστόσο σίγουρα υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες. Αρκετοί παίκτες δεν ξέρουν εάν θα φορούν τα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν και μια τέτοια περίπτωση είναι σίγουρα ο Όλεγκ Νταντσένκο. Ο άσος της ΑΕΚ αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη, σε μια μεταγραφή που δεν συνοδεύτηκε με διθυραμβικά σχόλια. 

Μια... καχυποψία που... δικαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης, μιας και ουδέποτε κατάφερε να δείξει κάτι ουσιαστικό στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα στην αρχή υπήρχε η δικαιολογία της προσαρμογής, ωστόσο δεν κατάφερε να φανεί ούτε στους αγώνες κατάταξης.

Έκανε αρκετές κακές εμφανίσεις και δημιουργείται ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τον Παναγιώτη Κονέ, μιας και ο παίκτης έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Πάντως, ο ίδιος από... φαβορί για να φύγει, θα πάρει μια ακόμη ευκαιρία εάν τελικά ο head coach θα είναι ο Ρεμπρόφ και όχι κάποιος άλλος, μιας και ο συγκεκριμένος θα είναι διατεθειμένος να του δώσει μια ευκαιρία για εναλλακτική επιλογή στο κλαμπ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags