Η Εθνική Ελλάδος μετράει αντίστροφα για τα επερχόμενα φιλικά με το Βέλγιο και τη Νορβηγία και όπως έχετε ήδη διαβάσει στο sportdog στις κλήσεις του Φαν'τ Σχιπ θα βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Γαλανόπουλος και Κούτρης, που είχαν λείψει από τις τελευταίες επιλογές του Ολλανδού κόουτς για διαφορετικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, περνάμε στα ονόματα που δεν κλήθηκαν από τον Ολλανδό. Εκτός δεδομένα θα είναι από την... Ολλανδία οι Χατζηδιάκος και Γιακουμάκης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ ο Φαν'τ Σχιπ δεν θα καλέσει ούτε τους Μαυρία και Λημνιό.

Σε αντίθεση με τους δύο πρώτους οι Μαυρίας και Λημνιός είναι fit, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ήταν εκτός πλάνων από την Ομόνοια και την Κολωνία αντίστοιχα και ο έμπειρος κόουτς δεν ήθελε να τους καλέσει χωρίς να έχουν ρυθμό, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για το μέλλον. Εξάλλου, ειδικά για στο πρόσωπο του Λημνιού έχει μεγάλη αδυναμία!

Γιατί δεν θα είναι στην Εθνική ο Φορτούνης

Η Εθνική Ελλάδος που θα μπει σιγά σιγά σε ρυθμούς προετοιμασίας θα κληθεί να διαχειριστεί και μια  ακόμα μεγάλη απουσία, η οποία δεν θα είναι άλλη από αυτή του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος δεν θα ενισχύσει τη χώρα μας στα φιλικά με το Βέλγιο και τη Νορβηγία.

Πρόκειται για μια τεράστια απώλεια, μιας και από τους εν ενεργεία διεθνείς που καλούνται σε σταθερή βάση είναι ο άνθρωπος με τις περισσότερες συμμετοχές και τα περισσότερα γκολ, έχοντας 54 και 9 αντίστοιχα. Όπως και να έχει ο Ολλανδός τεχνικός σκόπευε να τον συμπεριλάβει κανονικά στα πλάνα του, ωστόσο ο άσος του Ολυμπιακού επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, λίγες ημέρες μετά το τέλος της χρονιάς, με το αίτημά του να γίνεται αποδεκτό.

Αυτό σημαίνει πως ο Φαν'τ Σχιπ θα πρέπει να αναζητήσει άλλες λύσεις για το μεσοεπιθετικό παιχνίδι της χώρας μας, χάνοντας τα «απρόβλεπτα» στοιχεία του Κώστα Φορτούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η πιάτσα για μεταγραφή Έλληνα άσου - "Χαμένη" η ομάδα του - Εκεί υπογράφει με 2 εκατ. ευρώ