Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη - Τέλος ο Γκαρσία!
| 2021-05-26 16:21:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη - Τέλος ο Γκαρσία!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη - Τέλος ο Γκαρσία!

Επιβεβαίωση Sportdog, ο Δικέφαλος ανακοινώνει Λουτσέσκου! Αλλάζει σελίδα ο ΠΑΟΚ μετά την τηλεδιάσκεψη του Ουρουγουανού τεχνικού με τον Ιβάν Σαββίδη. Το σχόλιο του Πάμπλο Γκαρσία κατά την αποχώρηση από το "Μακεδονία Παλλάς".
 

ΠΑΟΚ: Η τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Πάμπλο Γκαρσία και της διοίκησης του ΠΑΟΚ διήρκησε περίπου δύο ώρες και σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε τον Ουρουγουανό τεχνικό ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Κατά την αποχώρησή του από το "Μακεδονία Παλλάς", όπου πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις εξελίξεις και αρκέστηκε στο να δηλώσει "Όλα καλά".

Πλέον, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με το τι συζητήθηκε. Αυτό που έχει "κλειδώσει" για την επόμενη ημέρα της ομάδας, πάντως, είναι ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Το Sportdog.gr σας είχε ενημερώσει από το μεσημέρι της Τρίτης, σχεδόν 24 ώρες πριν τη συνάντνηση με Γκαρσία, ότι η επιστροφή του Ρουμάνου τεχνικού στην Τούμπα ήταν προ των πυλών, και μάλιστα με τεράστιο συμβόλαιο (πάνω από 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags