Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Γι’ αυτό ήρθε ο Λουτσέσκου - Μοιρασμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες - Υπόσχεση Σαββίδη για επτά top μεταγραφές"
| 2021-05-26 17:32:00

"Γι’ αυτό ήρθε ο Λουτσέσκου - Μοιρασμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες - Υπόσχεση Σαββίδη για επτά top μεταγραφές"

Του Μιχάλη Σοφιανού
"Γι’ αυτό ήρθε ο Λουτσέσκου - Μοιρασμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες - Υπόσχεση Σαββίδη για επτά top μεταγραφές"

Αποκάλυψη για τις πρώτες κινήσεις του Ραζβάν στον Δικέφαλο. Η συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη για τους παίκτες που θέλει στην Τούμπα, οι λόγοι που επέστρεψε και γιατί υπάρχουν διαφωνίες στους οπαδούς της ομάδας για τον Πάμπλο Γκαρσία.

ΠΑΟΚ: Η είδηση ότι ο "δικέφαλος του Βορρά" έλυσε την συνεργασία του με τον Ουρουγουανό προπονητή σίγουρα δεν ήταν και το πιο αναμενόμενο μιας και τις τελευταίες μέρες ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" είχε κερδίσει… πόντους με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Φαίνεται όμως ότι ο Ιβάν Σαββίδης επέλεξε να ανεβάσει το επίπεδο στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης και σε αυτή την κατεύθυνση ήταν και συμφωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, είδηση που διαβάσατε πρώτοι και αποκλειστικά στο Sportdog.gr το μεσημέρι της Τρίτης!

Μετά λοιπόν τις καταιγιστικές εξελίξεις στον σύλλογο, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον έμπειρο δημοσιογράφο και διευθυντή του Metropolis 95.5, Γιώργο Μπούζο, που μας μίλησε για ότι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες.

"Είναι δικαίωμα του Ιβάν Σαββίδη να επιλέξει προπονητή. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.  Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν απόλυτα επιτυχημένος με τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Λουτσέσκου από την άλλη ήταν ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης επέλεξε μια πετυχημένη λύση, για να ξαναφέρει την ομάδα σε τροχιά πρωταθλητισμού. Στον Γκαρσία οφείλεται σεβασμός και τιμή. Ίσως να αισθάνεται και δικαιολογημένα ο ίδιος ότι δεν στάθηκαν ηθικά εντάξει απέναντί του, γιατί τον έριξαν στα δύσκολα, έβγαλε την χρονιά, χρησιμοποιήθηκε ως ασπίδα και τώρα του λένε και πάλι να κάνει στην άκρη", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Πως θα πάρει ο κόσμος του ΠΑΟΚ όλη αυτή την αλλαγή και την αποχώρηση του Γκαρσία; Θα έχει αντιρρήσεις;

"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μοιρασμένος στα δύο. Είναι ακριβώς 50-50. Είναι από την μια το συναισθηματικό δέσιμο με τον Γκαρσία που κάνει τους μισούς να στέκονται αναφανδόν υπέρ της παραμονής του. Από την άλλη είναι ένα πιο ψύχραιμο και λογικό κομμάτι που υποστηρίζει ότι με τον Λουτσέσκου που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια με το αήττητο νταμπλ τα πράγματα του χρόνου θα πάνε καλύτερα. Άρα είναι ένας κόσμος χωρισμένος όπου από την μια είναι το συναίσθημα και από την άλλη η λογική"

Όσο για το πόσο θα δυσκολέψει τα πράγματα το παρελθόν μεταξύ της οικογένειας Σαββίδη και Λουτσέσκου, αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς στον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μπούζος μας είπε:

"Προφανώς και το βασικότερο είναι ότι σήμερα εκλείπουν οι λόγοι που υπήρχαν πριν από δύο χρόνια και ανάγκασαν τον Λουτσέσκου να αφήσει τον ΠΑΟΚ στα… κρύα  του λουτρού δύο μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Φαίνεται ότι υπάρχει μια πλήρης ταύτιση απόψεων με την οικογένεια Σαββίδη. Οι λόγοι που είχαν αναγκάσει στην "απόδραση" του Ρουμάνου δείχνουν ότι δεν υπάρχουν πια. Όσο για τον κόσμο, θα περιμένει από την πρώτη μέρα αποτελέσματα. Στον Λουτσέσκου δεν θα υπάρχει καμία πίστωση χρόνου. Έρχεται γιατί έχει πετύχει, γνωρίζει τις καταστάσεις αρά με τις κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει με το "καλημέρα" να έχει αποτελέσματα και να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Όσο για τις μεταγραφές ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει εφτά ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής και ο Ιβάν Σαββίδης συμφώνησε σε αυτό."


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες μεταγραφές Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ - Φουλάρει για πρώην του ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" Έλληνα άσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags