Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Εμφύλιος" στον ΠΑΟΚ - "Ντροπή και ξεφτίλα αυτό που κάνατε σε Γκαρσία - Ιβάν σε δουλεύουν" (ΦΩΤΟ)
| 2021-05-26 19:46:00

"Εμφύλιος" στον ΠΑΟΚ - "Ντροπή και ξεφτίλα αυτό που κάνατε σε Γκαρσία - Ιβάν σε δουλεύουν" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Εμφύλιος" στον ΠΑΟΚ - "Ντροπή και ξεφτίλα αυτό που κάνατε σε Γκαρσία - Ιβάν σε δουλεύουν" (ΦΩΤΟ)

Αντιδράσεις από τους οπαδούς του Δικεφάλου για Πάμπλο και Ραζβάν. Μπορεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ να αποφάσισε στην αντικατάσταση του Ουρουγουανού τεχνικού με γνώμονα το καλό της ομάδας, όμως οι οπαδοί του "δικεφάλου του Βορρά" φαίνεται ότι είναι χωρισμένοι στα δύο τόσο για την αποχώρηση του Γκαρσία, όσο και στην επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον πάγκο του συλλόγου για τα επόμενα τρία χρόνια

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Μπορεί πολλοί να ήταν αυτοί που θεωρούσαν ότι η επιλογή του Ιβάν Σαββίδη να φέρει τον Ρουμάνο στον πάγκο του "δικεφάλου του Βορρά" θα... έφτιαχνε τον κόσμο του συλλόγου, όμως όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Τουλάχιστον σε όλους μιας και από την ώρα που έγινε γνωστή η αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από τους "ασπρόμαυρους" έχει ξεκινήσει ένας... εμφύλιος με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Αν δει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει τι ακριβώς γίνεται στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook θα μπορέσει να μπει στο κλίμα όσων συμβαίνουν.  Από την μια μπορούμε να δούμε ανθρώπους που στηρίζουν την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να επαναφέρει τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο της ομάδας, μιας και πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο δείχνει την θέληση για την επιστροφή στις διακρίσεις. 

"Μαζί σου πρόεδρε !!! Σκέφτηκες με γνώμονα το καλό της ομάδας κ όχι συναισθηματισμούς που μας κρατάνε πίσω! Σε ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει κ κάνεις για τον σύλλογο ", "Η μεγαλύτερη κίνηση που έκανες από τότε που ήρθες στον ΠΑΟΚ μαζί σου πρόεδρε" είναι μερικά σχόλια σε αυτή την κατεύθυνση.

Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά που υποστηρίζει ότι ο Ουρουγουανός δεν θα έπρεπε να αποχωρήσει, κατηγορώντας τους πάντες ότι τον χρησιμοποίησαν. 

"Το Νοέμβριο για ποιο λόγο δώσατε 3 χρόνια συμβόλαιο στον Garcia? Απλά τον βάλατε ασπίδα στις πράξεις σας... Οι ομάδες μεγαλώνουν όταν έχουνε αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία, εύχομαι αυτή τη φορά να τα πάει καλύτερα ο Ρουμάνος...", "Μπέσα, τσίπα, αξιοπρέπεια, σεβασμός. Άγνωστες λέξεις για την παε. Ντροπή και ξεφτίλα αυτό που γίνεται".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ "βράζει" αυτή την στιγμή με τον κόσμο να είναι χωρισμένοι στην μέση με την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία και την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον σύλλογο.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό ήρθε ο Λουτσέσκου - Μοιρασμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες - Υπόσχεση Σαββίδη για επτά top μεταγραφές"

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags