Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου - Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωση Νότιγχαμ για Ραζβαν- ΠΑΟΚ με "άρωμα" Ολυμπιακού - "Δύσκολη η θέση τους λόγω Γκαρσία"
| 2021-05-27 00:11:00

Ανακοίνωση Νότιγχαμ για Ραζβαν- ΠΑΟΚ με "άρωμα" Ολυμπιακού - "Δύσκολη η θέση τους λόγω Γκαρσία"

Sportdog Team
Ανακοίνωση Νότιγχαμ για Ραζβαν- ΠΑΟΚ με "άρωμα" Ολυμπιακού - "Δύσκολη η θέση τους λόγω Γκαρσία"

Ο αγγλικός σύλλογος έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για ενδιαφέρον της ομάδας για τον Ρουμάνο τεχνικό λίγο πριν κλείσει το deal με τον "δικέφαλο του Βορρά"

Ραζβάν Λουτσέσκου - Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωση με... άρωμα Πειραιά εξέδωσε ο αγγλικός σύλλογος μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί... σφήνας για την απόκτηση του Ρουμάνου λίγο πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, διέψευσε κατηγορηματικά το εν λόγο δημοσίευμα μιλώντας μάλιστα για δύσκολη κατάσταση "που καλείται να διαχειριστεί την άκομψη αποπομπή του προπονητή της, Πάμπλο Γκαρσία".

"Κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που καλείται να διαχειριστεί την άκομψη αποπομπή του προπονητή της, Πάμπλο Γκαρσία.

Η ανάγκη επικοινωνιακής διαχείρισης των εσωτερικών αντιδράσεων, που προέκυψαν από τον εμπαιγμό των φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη μη δημοσιοποίηση της εδώ και καιρό ολοκληρωμένης συμφωνίας με τον κ. Λουτσέσκου, δεν δίνει το δικαίωμα στη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης να εμπλέκει τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Φόρεστ έχει προπονητή με συμβόλαιο έως το 2022, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα και καμιά κουβέντα δεν έγινε ποτέ για άλλον προπονητή παρά μόνον στη φαντασία κάποιων στελεχών του sdna και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σας καλούμε ως μέσο που διασπείρατε τα παραπάνω ψεύδη περί εμπλοκής μας με οποιονδήποτε τρόπο με τον κ. Λουτσέσκου να προβείτε σε άμεση ανάκληση του δημοσιεύματος και δημοσίευση της παρούσας δήλωσης μας
", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags