Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αυτόν ζήτησε πίσω ο Μαρτίνς - "Άφωνος" ο Μαρινάκης - "Τελείωνουν" τώρα δύο πρωτοκλασάτα ονόματα!
| 2021-05-27 14:27:00

Αυτόν ζήτησε πίσω ο Μαρτίνς - "Άφωνος" ο Μαρινάκης - "Τελειώνουν" τώρα δύο πρωτοκλασάτα ονόματα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτόν ζήτησε πίσω ο Μαρτίνς - "Άφωνος" ο Μαρινάκης - "Τελειώνουν" τώρα δύο πρωτοκλασάτα ονόματα!

Η μεγάλη έκπληξη του Πορτογάλου και ποιοι φεύγουν από το Λιμάνι. Έναν συγκεκριμένο παίκτη θέλει να δει ξανά στα ερυθρόλευκα, τη στιγμή που τουλάχιστον δύο παίκτες με πολύ μεγάλα συμβόλαια, ετοιμάζουν... βαλίτσες για να αποχωρήσουν από την Ελλάδα.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Μπορεί να μην εντυπωσίασε στον Ολυμπιακό, αλλά στη Νότιγχαμ Φόρεστ έχει βρει τον καλό του εαυτό και πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν. Ο λόγος για τον Καφού, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από τους Πειραιώτες στην αγγλική ομάδα και άφησε θετικότατες εντυπώσεις με την παρουσία του.

Παρ' όλα αυτά, στην Αγγλία δεν έχουν σταματήσει τα δημοσιεύματα, που θέλουν τον παίκτη να μη συνεχίζει στη Νότιγχαμ, αλλά να επιστρέφει στην έτερη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ολυμπιακό, την επόμενη σεζόν.

Το σενάριο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά οι πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέες. Άλλωστε, ο Καφού χαίρει της εκτίμησης του Πέδρο Μαρτίνς, άσχετα εάν δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν. Η πρόοδος του παίκτη σε ένα εξόχως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Championship είναι εμφανής και θα μπορούσε να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό.

Ένα ακόμα στοιχείο που δίνει πόντους στη φημολογία περί επιστροφής του Καφού είναι οι πολύ πιθανές ανακατατάξεις στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Μπουχαλάκης και Εμβιλά είναι οι μόνοι σίγουροι για το νέο ρόστερ των Πειραιωτών, καθώς ο Καμαρά είναι πολύ πιθανό να πωληθεί, ενώ ο Σίλβα δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες και το μέλλον του στο Λιμάνι είναι αμφίβολο. Υπάρχει και ο Πέπε, που είναι δανεικός στη Φαμαλικάο, αλλά οι Ερυθρόλευκοι έχουν επενδύσει πολλά χρήματα για τον Πορτογάλο μέσο και το πιθανότερο είναι να του δώσουν ακόμα μια ευκαιρία.

Με τα παραπάνω δεδομένα, ακόμα κι αν γίνει μια "βαρβάτη" μεταγραφή για το κέντρο, θα υπάρξει μια κενή θέση στον άξονα του Ολυμπιακού και η πιθανότητα να καλυφθεί από τον Καφού είναι πέρα για πέρα υπαρκτή. Αρκεί φυσικά και ο Πορτογάλος να ικανοποιήσει τον Πέδρο Μαρτίνς στην καλοκαιρινή προετοιμασία, εάν και εφόσον όντως επιστρέψει στον Πειραιά και συμμετάσχει σε αυτή.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η "χρυσή" συμφωνία του Μαρινάκη με Κούγια - Απίθανα λεφτά - Ούτε... ο Μπέος με Δουβίκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags