Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επένδυση για Ολυμπιακό: "Εξτρέμ με ανάποδο πόδι - Με τόσα χρήματα έρχεται - Στην 11άδα με Αραμπί"
| 2021-05-27 17:52:00

Επένδυση για Ολυμπιακό: "Εξτρέμ με ανάποδο πόδι - Με τόσα χρήματα έρχεται - Στην 11άδα με Αραμπί"

του Γιώργου Κτενά
Επένδυση για Ολυμπιακό: "Εξτρέμ με ανάποδο πόδι - Με τόσα χρήματα έρχεται - Στην 11άδα με Αραμπί"

Η μεταγραφή-έκπληξη των Πειραιωτών και οι πρώτες σκέψεις στο Λιμάνι. Πώς και γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το "οκ" για την απόκτησή του, η θέση που αγωνίζεται και τα χαρακτηριστικά του και γιατί είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει στους Πρωταθλητές.

Ολυμπιακός: Ο νεαρός Βούλγαρος άσος, Βαλεντίν Νικολόφ, βρίσκεται στη λίστα των Ερυθρόλευκων, ως μια επένδυση που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να φέρει στο μέλλον αποτελέσματα.

Το sportdog.gr έμαθε τα πάντα για τον 17χρονο άσο από τον Γιώργο Κούλη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Βουλγαρία - Διαβάστε όλα τα στοιχεία γύρω από τον Νικολόφ, που δεν θα διαβάσετε αλλού.

"Ούτε στην προετοιμασία - Δεν είναι έτοιμος για Ολυμπιακό - Αριστερός εξτρέμ με ανάποδο πόδι"

"O Νικολόφ είναι 17,5 ετών, πολύ μικρός, και παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Βουλγαρίας. Ο Ολυμπιακός συνηθίζει να παίρνει ταλέντα από τα Βαλκάνια τα τελευταία χρόνια, όπως ο Μάρκοβιτς και ο Τσούμιτς, αλλά ο Νικολόφ δε νομίζω ότι είναι έτοιμος για τους Πειραιώτες", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο Γ. Κούλης.

Έχει πιθανότητες, αν αποκτηθεί, να συνεχίσει στο ρόστερ;

"Θεωρώ δεδομένο ότι θα φύγει δανεικός, δεν θα μου έκανε μάλιστα εντύπωση αν δεν τον έπαιρναν καν στην προετοιμασία. Δεν είναι έτοιμος για τον Ολυμπιακό, είναι ένα παιδί 17,5 ετών, πιτσιρίκι γεννημένο το 2003".

Πες μου τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του;

"Είναι δεξιοπόδαρος, δυνατός για το ύψος του και έχει καλή τεχνική. Ως αριστερός εξτρέμ αγωνίζεται, παίζει με ανάποδο πόδι για να συγκλίνει. Φέτος σε 21 παιχνίδια πέτυχε 3 γκολ. Άρα δεν έχει το εύκολο γκολ του Μασούρα, για παράδειγμα. Πιστεύω βέβαια ότι μπορεί να βελτιωθεί και μάλιστα πολύ".

"Σηκώνει βελτίωση - Στοιχίζει ελάχιστα χρήματα - Με Αραμπί και Μασούρα στην 11άδα"

Δηλαδή δεν είναι έτοιμος για το Λιμάνι;

"Όχι, δεν είναι έτοιμος. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν μείνει στον Ολυμπιακό παίκτες όπως ο Τσούμιτς και ο Μάρκοβιτς, που έχουν δοθεί δανεικοί, δε νομίζω ότι μπορεί να βρει θέση ακόμα και στη θερινή προετοιμασία ο Νικολόφ. Παρόλα αυτά, λέω ξανά, ότι σηκώνει μεγάλη βελτίωση".

Τι ποσό μπορεί να ζητάει η ομάδα του;

"Παιδί 17,5 ετών, από τη β κατηγορία της Βουλγαρίας, πρέπει να στοιχίζει ελάχιστα χρήματα. Δεν θα είναι πρόβλημα αυτό για τον Ολυμπιακό".

Σε μια υποθετική 11άδα τού Ολυμπιακού με τη δική του παρουσία, με ποιους θα ταίριαζε;

"Θα ταίριαζε με τον Αραμπί μπροστά, γιατί ανοίγει χώρους. Και με τον Μασούρα γιατί έχει το εύκολο γκολ ο Μασούρας. Μπορεί να εξελιχθεί σε μια καλή επένδυση ο Νικολόφ, αν κάνει κάποια καλά παιχνίδια εκεί που θα δοθεί δανεικός, μπορεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να παίξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν ζήτησε πίσω ο Μαρτίνς - "Άφωνος" ο Μαρινάκης - "Τελειώνουν" τώρα δύο πρωτοκλασάτα ονόματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags