Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στη Βαρκελώνη ο ατζέντης του Φορτούνη - Μεγάλο μπαμ με αντίκτυπο στην Ελλάδα - "Χρυσή" υπογραφή!
| 2021-05-27 19:30:00

Στη Βαρκελώνη ο ατζέντης του Φορτούνη - Μεγάλο μπαμ με αντίκτυπο στην Ελλάδα - "Χρυσή" υπογραφή!

GOALάρες by Εvaggelistis
Στη Βαρκελώνη ο ατζέντης του Φορτούνη - Μεγάλο μπαμ με αντίκτυπο στην Ελλάδα - "Χρυσή" υπογραφή!

Η τεράστια επιτυχία του Πολ Κουτσολιάκου και τα 11 εκατ. ευρώ. Πού βρέθηκε ο πολύ πετυχημένος ατζέντης, η νέα μεγάλη συμφωνία και τα σενάρια για τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού. Ο συγκεκριμένος πάντως, είναι αλήθεια, πως έχει την δυνατότητα να μιλάει απευθείας με τους προέδρους, είτε για παράδειγμα μιλάμε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είτε για τους Αλί Κότς και Αχμέτ Νουρ Τσεμπ...

Ολυμπιακός: Εδώ (Αθήνα) ο Πολ Κουτσολιάκος, εκεί (Κωνσταντινούπολη) ο Πολ Κουτσολιάκος, που ήταν (τελικά) ο Πολ Κουτσολιάκος; Μιλάμε για τον "χρυσοδάκτυλο" των Ελλήνων ατζέντηδων, με έδρα του την Γερμανία και βάση την μεγάλη Rogon, που τυγχάνει μεταξύ άλλων (Φιρμίνο, Κέχερ, Ντράξλερ, Ζοέλιντον, Πέλκα, Τάσου Δώνη, Σταφυλίδη, Γαλανόπουλου, Ζαγαρίτη, Μιχαηλίδη) να είναι και ο ατζέντης του Κώστα Φορτούνη. Με τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή το τελευταίο διάστημα να έχει την... τιμητική του σε Μπεσίκτας, Φενέρ, Γαλατά, Σαουδική Αραβία.

Ο Πολ Κουτσολιάκος είναι αλήθεια πως έχει την δυνατότητα να μιλάει απευθείας με τους προέδρους, είτε για παράδειγμα μιλάμε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είτε για τους Αλί Κότς και Αχμέτ Νουρ Τσεμπί (των Φενερ και Μπεσικτάς αντίστοιχα), είτε ακόμη και με τον Ντίτμαρ Χοπ(της Χοφενχάιμ).

Το επισημαίνω αυτό γιατί στην γειτονική Τουρκία γράφτηκε πως ο ομογενής Έλληνας ατζέντης βρέθηκε την προηγουμενη εβδομαδα στην Κωνσταντινούπολη, για συζητήσεις με Φενέρ και Μπεσίκτας για τον Φορτούνη, έχοντας πάρει τιμή 7 εκατ. ευρώ απο τον Ολυμπιακό. Για να πω μάλιστα την...αμαρτία μου, όσο κι αν το έψαξα, δεν μου προέκυψε σχετική επιβεβαίωση...

Αντιθέτως η... ερευνα/ιχνηλάτηση των επαφών του Πολ Κουτσολιάκου με οδήγησε σε μια είδηση. Μπορεί όντως για 4 ημέρες, απο την Παρασκευή μέχρι την Δευτέρα, να ήταν στην χώρα μας (Βουλιαγμένη), κάνοντας διάφορες συναντήσεις αλλα ήρθε απο την Βαρκελώνη και όχι απο την Κωνσταντινούπολη. Και συγκεκριμένα έχοντας πριν υπογράψει προηγουμένως ένας απο τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα της Μπαρτσελόνα, τον Ιλάιθ Μορίμπα!!

Μιλάμε για μέσο 18 χρονών, προϊόν της περίφημης Ακαδημίας της "Μασία", που με τον Κούμαν απο τον Φεβρουάριο και μετά έκανε 19 συμμετοχές και πρόλαβε να γράψει ιστορία αφού έγινε ο νεότερος παίκτης στο 21ο αιώνα, που εβγαλε ασίστ στο πρωταθληματικό ντεμπούτο του με τους "μπλαουγκράνα" (κόντρα στην Αλαβές).

Με την χρηματιστηριακή αξία του Ιλάιθ Μορίμπο (γεννημένος στην Γουινέα, αλλά Ισπαναθρεμένος και ήδη διεθνής με τους "φουριος ρόχα" της Κ19) κοντά στα 11 εκατομμύρια ευρώ, ομολογουμένως ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Πολ κουτσολιάκο και την Rogon, επι ισπανικού εδάφους, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για παίκτη της Μπαρτσελόνα. Με οτι αντίκτυπο φυσικά έχει αυτό στα μέρη μας και στην πιάτσα των σούπερ ταλαντούχων νεαρών Ελλήνων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν ζήτησε πίσω ο Μαρτίνς - "Άφωνος" ο Μαρινάκης - "Τελειώνουν" τώρα δύο πρωτοκλασάτα ονόματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags