Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δύο deals 30 εκατομμυρίων ο Ολυμπιακός - Δύσκολα του Σεμέδο - Αυτή η ομάδα έρχεται για Μαρτίνς"
| 2021-05-28 12:13:00

"Δύο deals 30 εκατομμυρίων ο Ολυμπιακός - Δύσκολα του Σεμέδο - Αυτή η ομάδα έρχεται για Μαρτίνς"

του Γιώργου Κτενά
"Δύο deals 30 εκατομμυρίων ο Ολυμπιακός - Δύσκολα του Σεμέδο - Αυτή η ομάδα έρχεται για Μαρτίνς"

"Καυτό" μεταγραφικό καλοκαίρι στο Λιμάνι, με τα ποσά να προκαλούν ίλιγγο. Ποιοι είναι οι παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν, πόσα χρήματα... κυκλοφορούν και ποιες ομάδες τους θέλουν. Χοντρό "παιχνίδι" και με τον Πορτογάλο προπονητή.

Ολυμπιακός: Τρία καυτά ονόματα έχουν στο ρόστερ τους οι πρωταθλητές, τους Σεμέδο, Καμαρά και Σα, για τους οποίους φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Γουλβς, αντίστοιχα.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τους Κώστα Ζάγκα και Δημήτρη Ρίζο, δημοσιογράφους που γνωρίζουν άριστα το πορτογαλικό και αγγλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται γύρω από το θέμα.

"Δεν θέλει στόπερ η Σπόρτινγκ - Αμφιβάλλω για τα 12 εκατ. του Σεμέδο"

"Πιστεύω ότι θα ψάξει για στόπερ φέτος το καλοκαίρι η Σπόρτινγκ, κάτι είχα διαβάσει σχετικά. Αν και η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν γράψει κάτι στην Πορτογαλία για νεο στόπερ στη Σπόρτινγκ. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η Σπόρτινγκ είχε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με αυτή την άμυνα πήρε τον τίτλο, και δεν χρειάζεται κάποια σημαντική ενίσχυση. Εκτός αν πουλήσει κάποιον από τους παίκτες που έχει", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Κ. Ζάγκας για την Σπόρτινγκ και τον Σεμέδο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν 10+ εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του - Το πιθανότερο είναι να ζητήσουν 12 εκατ. Είναι ποσό αυτό που θα μπορούσε να το δαπανήσει η Σπόρτινγκ για στόπερ;

"Πολύ αμφιβάλλω, δεν δίνει τέτοια μεγάλα ποσά η Σπόρτινγκ. Πήρε το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια βέβαια, αλλά κυρίως βασίζεται στις ακαδημίες της. Έχει νεαρούς για να προωθήσει στην άμυνα, όπως έχει και έμπειρους. Αν δεν φύγει κάποιος, δεν ξέρω αν θα αποκτήσει παίκτη στην άμυνα. Τέτοιο ποσό μόνο η Μπενφίκα θα το έδινε για στόπερ. Για επιθετικό μπορεί να το δώσει και η Σπόρτινγκ, αλλά για στόπερ λίγο δύσκολο γιατί μπορούν να πάρουν πιο φτηνή λύση".

"Δίνει 20 εκατ. η Γουλβς για Καμαρά - Ταιριάζει ο Σα σε αυτό το επίπεδο - Παιχνίδι με Μαρτίνς"

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ρίζος, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι το αγγλικό ποδόσφαιρο, σχολίασε για το ενδιαφέρον που φαίνεται να υπάρχει από τη Γουλβς για τους Καμαρά και Σα: "Η χρονιά για τη Γουλβς δεν ήταν επιτυχημένη. Δεν βγήκε Ευρώπη και αυτό επηρεάζει και τα οικονομικά της. Ο Καμαρά στα χαφ θα μπορούσε να ταιριάξει, αλλά έχει παίκτες η Γουλβς στα χαφ. Εκτός αν πουλήσει κάποιον. Το ποσό, πάντως που ζητάει ο Ολυμπιακός για τον Καμαρά, τα 20 εκατ. ευρώ, δεν είναι απαγορευτικό".

Υπάρχει και το θέμα του Σα για τη Γουλβς, για τον οποίο επίσης οι Ερυθρόλευκοι ζητάνε 15 εκατ. ευρώ.

"Πολλά ακούγονται για τους τερματοφύλακες. Αν φύγει κάποιος, πολύ πιθανό να πάρουν άλλον. Μάλιστα, θεωρώ ότι ο Σα θα ταίριαζε περισσότερο από τον Καμαρά στη Γουλβς. Θα τα πήγαινε πολύ καλά και θα του ταίριαζε σε αυτό επίπεδο να βρεθεί. Και ο Σα και ο Καμαρά μπορούν, αλλά θεωρώ ότι ο Καμαρά μπορεί να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, γιατί είναι άλλοι οι ρυθμοί στην Αγγλία. Θεωρώ ότι ο Σα μπορεί να παίξει αμέσως σε αυτό το επίπεδο. Αν αδειάσει λίγο το ρόστερ ίσως να μπορέσουν να κινηθούν καλύτερα μεταγραφικά. Τα 15 εκατ., βέβαια, δεν είναι λίγα για τερματοφύλακα αλλά ίσως να κινηθεί πιο χαμηλά και να κάνει αντιπρόταση για 10 εκατ. Εξαρτάται και το μεταγραφικό παζάρι, τι στόχους θα έχει και ποιος θα είναι ο προπονητής. Γιατί ακούγεται και το όνομα του Μαρτίνς".

Θεωρείς ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούσε να απασχολήσει τη Γουλβς;

"Νομίζω ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να γίνει σοβαρή σκέψη για τον Μαρτίνς. Ταιριάζει στη φιλοσοφία, μπορεί να ταιριάξει σε αυτό το επίπεδο και στη φιλοσοφία της Γουλβς. Δεν παίζει πάντα άκρως επιθετικά η ομάδα, θεωρώ ότι ο Μαρτίνς μπορεί να συμβιβαστεί με αυτό, οπότε θα ήταν καλή επιλογή και νομίζω ότι θα τον ακούσουμε πιο έντονα μέσα στο επόμενο διάστημα για τη Γουλβς".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν ζήτησε πίσω ο Μαρτίνς - "Άφωνος" ο Μαρινάκης - "Τελειώνουν" τώρα δύο πρωτοκλασάτα ονόματα!

 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags