Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Πιέσεις" σε Αλαφούζο για την ΠΑΕ - Αυτός θέλει να αγοράσει τον ΠΑΟ - Επαφές με κορυφαία ονόματα!
| 2021-05-28 19:05:00

"Πιέσεις" σε Αλαφούζο για την ΠΑΕ - Αυτός θέλει να αγοράσει τον ΠΑΟ - Επαφές με κορυφαία ονόματα!

Οι Μιχείες
"Πιέσεις" σε Αλαφούζο για την ΠΑΕ - Αυτός θέλει να αγοράσει τον ΠΑΟ - Επαφές με κορυφαία ονόματα!

Ποιος φτιάχνει "ισχυρή" ομάδα για να πάρει τον Παναθηναϊκό; Οι εξελίξεις είναι πολύ σημαντικές στο Τριφύλλι και το Sportdog.gr αποκαλύπτει τις επαφές που γίνονται στο παρασκήνιο, με ονόματα που σίγουρα θα κάνουν "γκελ" στον κόσμο της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Πληροφορία που θα προκαλέσει αίσθηση στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού παρουσιάζουν οι Μιχείες σήμερα στο Sportdog.gr. Αφορά την υπόθεση του Μάρκου Δρακωτού και το ενδιαφέρον του για τις μετοχές της ΠΑΕ.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες το ζήτημα να έχει ατονήσει, ωστόσο η στήλη αποκαλύπτει πως υπάρχουν εξελίξεις και επαφές στο παρασκήνιο.

** Έμαθα πως ο... θείος από το Μπρούκλιν, ο Μάρκος Δρακωτός,που έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του για να αγοράσει το μετοχικό πακέτο του Γιάννη Αλαφούζου και τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο δεν τα παρατάει αλλά κινείται μεθοδικά από την Αμερική στην Ελλάδα για να φτιάξει μια "ισχυρή ομάδα".

** Για αυτό και έχει βολιδοσκοπήσει ορισμένα πολύ δυνατά ονόματα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, όπως οι Μπασινάς, Λυμπερόπουλος, Κυργιάκος κι άλλοι. Περισσότερα προσεχώς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Μολέδο στην Ελλάδα για TOP ομάδα - "Πόσα ζητάει για να έρθει - Άνετα δύο χρόνια"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags