Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θέλει να φύγει ο Τζόλης - Από τα 12 στα... 50 εκατομμύρια - Ο πρώτος που "τελειώνει" ο Λουτσέσκου!
| 2021-05-29 12:00:00

Θέλει να φύγει ο Τζόλης - Από τα 12 στα... 50 εκατομμύρια - Ο πρώτος που "τελειώνει" ο Λουτσέσκου!

GOALάρες by Εvaggelistis
Θέλει να φύγει ο Τζόλης - Από τα 12 στα... 50 εκατομμύρια - Ο πρώτος που "τελειώνει" ο Λουτσέσκου!

Οι πιέσεις σε ΠΑΟΚ, ο ρόλος Ραζβάν και η μάχη Ουάρντα - Μπίσεσβαρ. Το... χοντρό παιχνίδι με τον Χρήστο Τζόλη, πώς ποιοι και γιατί προσπαθούν να πωληθεί τώρα με λιγότερα χρήματα και μελλοντικά μπόνους, αλλά και η αντίδραση όσων πιστεύουν στην Τούμπα πως μπορεί να πιάσει σε λίγα χρόνια μέχρι και 50 εκατομμύρια ευρώ!

ΠΑΟΚ: Δύο πολύ δυνατές Goalάρες έχει σήμερα η στήλη. Για την "κόντρα" Ουάρντα - Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ και την δύσκολη θέση του Λουτσέσκου όπως και το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με τον Τζόλη, που δεν έγινε και τόσο τυχαία... παγκίτης απο τον Γκαρσία.

Η πίεση της Wasserman να ρίξει τις απαιτήσεις του ο ΠΑΟΚ γύρω στα.   12 εκατομμυρια, οι σύμβουλοι του Ιβαν που του λένε πως η επόμενη ομάδα του θα τον πουλήσει 40 και 50 και η πρωτοβουλία του νέου τεχνικού.

1η) Αμρ Ουάρντα ή Ντιέγκο Μπίσεσβαρ; Ένα πολύ καλό ερώτημα/δίλημμα για τον νέο ΠΑΟΚ, στο οποίο θα  κληθεί να απαντήσει τον επόμενο μήνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος κόουτς δεν είχε βρει το κουμπί του ιδιόρυθμου Αιγύπτιου στην προηγούμενη θητεία του, σε αντίθεση με τον Πάμπλο Γκαρσία. Και ο Μπίσεσβαρ με τον Λουτσέσκου έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του και έκανε νέο σούπερ συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ενώ με τον "Παμπλάρα" έφυγε δανεικός για την Κύπρο τον περασμένο Γενάρη, προκειμένου να αφήσει χώρο στον (εκλεκτό του Ουρουγουανού) Ουάρντα.

Άσχετα από την ασπρόμαυρη επικοινωνία, στο ρόστερ της νέας περιόδου (από το 15Αύγουστο και μετά) δεν θα βρίσκονται και οι δυο. Για τον 28χρονο Αιγύπτιο ο Λουτσέσκου έχει τις ενστάσεις του (παρότι αναγνωρίζει το έμφυτο ταλέντο του), για τον 33χρονο Ολλανδό θέλει να τον τσεκάρει στην προετοιμασία σε τι κατάσταση βρίσκεται.Πριν από 2 χρόνια δεν θα το συζητάγαμε ποιος θα ήταν ο εκλεκτός του, το 2021 όμως... Τα συμβόλαια πάντως και των δυο τελειώνουν τον Ιούνιο του 2022...

2η) Ο Χρήστος Τζόλης με τον Πάμπλο Γκαρσία δεν έπαιξε ούτε αλλαγή στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Και γενικότερα το τελευταίο δίμηνο είχε χάσει την θέση του ως βασικός στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Στην ελληνική πιάτσα agents έχουν διπλή εξήγηση για αυτό τον ξαφνικό... παραγκωνισμό του super talent, χρηματιστηριακής αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ. 

Πρώτον, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τον Πάμπλο Γκαρσία,που εξόργισε τον τελευταίο και δεν του το συγχώρεσε/αλλά τον τιμώρησε σε διάρκεια, επειδή ακριβώς δεν το περίμενε από αυτόν αφού τον είχε στην Ακαδημία. Και δεύτερον, ο παίκτης επηρεασμένος ίσως κι απο το οικογενειακό του περιβάλλον αλλά και κι από την μεγάλη αμερικανική εταιρία που τον εκπροσωπεί, την φημισμένη Wasserman, θέλει να φύγει/πουληθεί αυτό το καλοκαίρι. Πίεσε με τον τρόπο του,όπως πιέζει και η Wasserman τον ΠΑΟΚ να ρίξει τις απαιτήσεις του από τα plus 17εκατομμυρια στα 12, βάζοντας κάποια μελλοντικά μπόνους στόχων και καλό ποσοστό μεταπώλησης. 

Οι Σαββίδηδες όμως, αντιδρούν, με εξωδιοικητικούς συμβούλους του Ιβάν (Λούμπος Μίχελ για παράδειγμα) να του λένε πως η επόμενη ομάδα του Τζόλη θα τον πουλήσει 40 και 50 εκατομμύρια ευρώ, άρα θα πρέπει να πάρει μινιμουμ 20 εκατομμυρια. Μόνο που κορυφαία κλάμπ, διαφόρων πρωταθλημάτων,που θα μπορούσαν τώρα να καλύψουν αυτές τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για τον Τζόλη δεν δείχνουν να συγκινούνται ή είναι άκρως επιφυλακτικα. Βρισκόμαστε άλλωστε και στην εποχή της πανδημίας. 

Υπάρχει ,λοιπόν, και σοβαρό θέμα Τζόλη στον ΠΑΟΚ, οπότε αργά ή γρήγορα θα πάρει πρωτοβουλία ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας με τον νεαρό διεθνή επιθετικό. Ειδικά από την στιγμή που θα έρθει στην Θεσσαλονίκη, την ερχόμενη Τετάρτη. Ο Λουτσέσκου το έχει στην διαχείριση, ξέρει να κερδίζει τους νεαρούς και κάλλιστα ο Τζόλης μπορεί να ο γίνει ο νέος του... Πέλκας!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαλάει" μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Τρελά εκατομμύρια και... κίνδυνος για απόλυση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags