Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Χαλάει" μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Τρελά εκατομμύρια και... κίνδυνος για απόλυση!
| 2021-05-29 12:07:00

"Χαλάει" μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Τρελά εκατομμύρια και... κίνδυνος για απόλυση!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χαλάει" μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Τρελά εκατομμύρια και... κίνδυνος για απόλυση!

Πώς οι "ασπρόμαυροι" ενδέχεται να "τινάξουν" στον αέρα μία χρυσή συμφωνία των Πειραιωτών; Ποιο παιχνίδι τους ίσως αλλάξει τα δεδομένα και η μεγάλη πρόταση που περιμένουν στο Λιμάνι δεν έρθει ποτέ; Μία ιστορία που τρέχει εδώ και έναν χρόνο και κανείς δεν ξέρει ακόμα πως θα τελειώσει...

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν μπόρεσε τελικά να κερδίσει μια θέση στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για το Euro, εξέλιξη που έχει διττή σημασία για τον Ολυμπιακό.

Από τη μία οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν από την αρχή της προετοιμασίας και ετοιμοπόλεμο στα ευρωπαϊκά προκριματικά έναν από τους καλύτερους παίκτες τους, αλλά από την άλλη χάθηκε μια ευκαιρία να ανεβάσει ο Πορτογάλος στόπερ ακόμα περισσότερο την αξία του μέσω της εθνικής του ομάδας.

Παρ' όλα αυτά, οι μνήστήρες υπήρξαν και θα υπάρξουν και το φετινό καλοκαίρι για τον 27χρονο αμυντικό, ο οποίος έχει καταγράψει δύο εξαιρετικές σεζόν με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπενφίκα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Σεμέδο και δεν αποκλείεται να επανέλθει με πρόταση για την απόκτησή του.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα παρθούν για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο της Λισαβόνας, που πραγματοποίησε μια πολύ κακή σεζόν. Παρά τα πολλά εκατομμύρια που ξόδεψε και τις ηχηρές μεταγραφές (Οταμέντι, Βερτόγνκεν, Νούνιες, Έβερτον, Βάλντσμιντ) του περασμένου καλοκαιριού, ο Ζόρζε Ζεσούς παρουσίασε μια ομάδα που έμεινε εκτός Champions League από τον ΠΑΟΚ, περιορίστηκε στην 3η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος δίχως ουσιαστικά να το διεκδικήσει σε κανένα σημείο της σεζόν και έχασε το Κύπελλο από τη Μπράγκα στον τελικό. Ούτε καν το... Λιγκ Καπ Πορτογαλίας δεν μπόρεσε να κατακτήσει ο 66χρονος προπονητής, η θέση του οποίου στη Μπενφίκα είναι εξαιρετικά επισφαλής πλέον.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι... δηλωμένος φαν του Ρούμπεν Σεμέδο και κατόπιν δικής του υπόδειξης η Μπενφίκα κινήθηκε για τη μεταγραφή του το περσινό καλοκαίρι αλλά και τον Ιανουάριο του 2021. Εάν ο Ζεσούς πάρει δεύτερη ευκαιρία από τους "Αετούς" της Λισαβόνας, θα μπει ξανά στη διεκδίκηση του Σεμέδο με νέα προσφορά στον Ολυμπιακό.

Το φλέγον ερώτημα στην υπόθεση είναι το αν η Μπενφίκα θα μπορέσει να ικανοποιήσει τα υψηλά οικονομικά "θέλω" των πρωταθλητών Ελλάδας, μετά τα μεγάλα ανοίγματα που έκανε πέρυσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Νέος... Κάμπελ - Αφήνει στον πάγκο τον Φορτούνη" - "Με 5 εκατ. έρχεται Ολυμπιακό - Γρήγορος εξτρέμ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags