Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Πέλκας: "Χρυσός" Πέλκας για ΠΑΟΚ - Φέρνει νέα λεφτά στα "ασπρόμαυρα" ταμεία - Απίθανη εξέλιξη!
| 2021-05-29 15:57:00

"Χρυσός" Πέλκας για ΠΑΟΚ - Φέρνει νέα λεφτά στα "ασπρόμαυρα" ταμεία - Απίθανη εξέλιξη!

Sportdog Team
"Χρυσός" Πέλκας για ΠΑΟΚ - Φέρνει νέα λεφτά στα "ασπρόμαυρα" ταμεία - Απίθανη εξέλιξη!

Η παρουσία του Δημήτρη Πέλκα στην Φενέρμπαχτσε αποδείχτηκε... χρυσή και για τον Δικέφαλο του Βορρά, που δεν έχει σταματήσει να εισπράττει χρήμα από την μεταγραφή του Έλληνα άσου στην τουρκική ομάδα.

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Πέλκας: Bonus επίτευξης στόχων θα πάρει από τη Φενέρ ο Έλληνας άσος, καθώς όπως σημειώνουν τα τουρκικά ΜΜΕ, θα λάβει 200 χιλιάδες ευρώ ελέω αριθμών, έχοντας συμμετοχή σε περισσότερα από δέκα τέρματα (8 γκολ και 8 ασίστ) της ομάδας φέτος.

Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς και το μπόνους 100.000 ευρώ δεδομένου πως η Φενέρ εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν και στην περίπτωση που έπαιρνε και το πρωτάθλημα, το ποσό θα είχε εκτοξευθεί στις 500.000 ευρώ!

Μάλιστα, όπως σημειώνει δημοσίευμα της "Fotospor", από την παρουσία του Δημήτρη Πέλκα ευνοείται και ο ΠΑΟΚ κατά 500.000 ευρώ, από τη στιγμή που η Φενέρ κέρδισε ευρωπαϊκό εισιτήριο, με το αρχικό μπόνους της πρώτης θέσης να αγγίζει το 1.500.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags