Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χτυπάει" κι άλλον παίκτη από την Κίνα μετά τον Τικίνιο!
| 2021-05-30 10:05:00

Νέο "μπαμ" Μαρινάκη από Κίνα - Οικονομική υπέρβαση - Από τον τελικό Σίτι-Τσέλσι… στον Ολυμπιακό!

BoxtoBox
Νέο "μπαμ" Μαρινάκη από Κίνα - Οικονομική υπέρβαση - Από τον τελικό Σίτι-Τσέλσι… στον Ολυμπιακό!

Ο επόμενος στόχος του Ολυμπιακού μετά τη σπουδαία μεταγραφή Τικίνιο. Αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr για τους δύο παίκτες που... τσεκάρουν στο Λιμάνι και μία τρομερή ιστορία για τον παίκτη που χθες σήκωσε την κούπα του Champions League και θα μπορούσε να φοράει τα ερυθρόλευκα.
 

Ολυμπιακός: Το θέμα Τικίνιο μπαίνει στην τελική ευθεία με την άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα. Όμως πιστεύετε ότι οι ευκαιρίες made in China τελειώνουν κάπου εδώ; Μην παίρνετε και όρκο...

Οι πληροφορίες μου λένε ότι στις ερυθρόλευκες λίστες υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι δύο παίκτες που ανήκαν μέχρι πρόσφατα (ή ανήκουν ακόμα) σε ομάδες της Κίνας και ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Κι αυτούς τους παίκτες τους τσεκάρουν στον Ολυμπιακό.
Από το «τσεκάρω» ως το «πάω να αποκτήσω» υπάρχει διαφορά. Όμως, αυτά που διαβάζετε εδώ κρατήστε τα. Δεν είναι λόγια του αέρα. Είναι λόγια με βάση. Μεγάλη βάση.

Αρέσουν τουλάχιστον δύο «Κινέζοι». Μιλάμε για παίκτες με σημαντική χρηματιστηριακή αξία. Θα πάει και για δεύτερο τέτοιο κόλπο ο Ολυμπιακός; Δεν θα ποντάρω στο ναι ή το όχι χρήματα. Σε μια μεταγραφική περίοδο τίποτα δεν αποκλείεται και τίποτα δεν είναι σίγουρο. 

ΥΓ: Παρεμπιπτόντως, ξέρετε ότι ο Τιάγκο Σίλβα, που άφησε την Παρί και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Τσέλσι, λίγο έλειψε να έρθει στον Ολυμπιακό όταν, ακόμα, δεν τον ήξερε η... μάνα του; Τον ήξερε ο Ζίκο που ως προπονητής του Ολυμπιακού είχε εισηγηθεί την απόκτηση του άσημου, τότε, Βραζιλιάνου στόπερ. Έφυγε μετά από μερικούς μήνες ο Ζίκο και δεν αποκτήθηκε ποτέ ο Τιάγκο Σίλβα... Τι περίεργα παιχνίδια παίζει η ζωή, ε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαλάει" μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Τρελά εκατομμύρια και... κίνδυνος για απόλυση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags