Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Αυτός είναι η καψούρα Λουτσέσκου - Ντου Σαββίδη για πρωτάθλημα" - Αποκάλυψη για Γκαρσία-Βαλβέρδε
| 2021-05-30 12:00:00

"Αυτός είναι η καψούρα Λουτσέσκου - Ντου Σαββίδη για πρωτάθλημα" - Αποκάλυψη για Γκαρσία-Βαλβέρδε

του Γιώργου Κτενά
"Αυτός είναι η καψούρα Λουτσέσκου - Ντου Σαββίδη για πρωτάθλημα" - Αποκάλυψη για Γκαρσία-Βαλβέρδε

Το επόμενο μπαμ Ιβάν και ποιοι παίκτες κινδυνευουν με τον Ρουμάνο. Ποιοι και πότε… τελείωσαν τον Πάμπλο, οι πρώτες μεταγραφές του Δικεφάλου και μία πληροφορία για τον Ουρουγουανό κόουτς που θα προκαλέσει ντόρο.

ΠΑΟΚ: Σούπερ ανάλυση στο sportdog για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον Δικέφαλο από τον Νίκο Πετρουλάκη, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του συλλόγου. Τι πιστεύει για την αποχώρηση Γκαρσία, πώς σχολιάζει την έλευση του Λουτσέσκου και τι αποκαλυψε για την επαφή με τον Ερνέστο Βαλβέρδε;

Αυτά και άλλα πολλά γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στους Κυπελλούχους, αποκλειστικά στο sportdog!

"Από τότε είχε τελειώσει ο Γκαρσία - Ήθελαν από τον ΠΑΟΚ να τον διώξουν - Ο Λουτσέσκου δεν εξήγησε ποτές γιατί..."

"Ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον Γκαρσία με την απόφαση να τον αντικαταστήσει, δεδομένου ότι είναι απόλυτα επιτυχημένος βάσει αποτελεσμάτων στο διάστημα της θητείας του: Πήρε το Κύπελλο, πήρε τη δεύτερη θέση με ομάδα που δεν ήταν δική του και οι επιλογές του Γενάρη δεν ήταν δικές του. Ζήτησε δύο παίκτες, έναν αμυντικό χαφ και τον Φεράρι του Βόλου, και δεν του πήραν κανένα από τους δύο. Παρόλα αυτά συνέχισε και πέτυχε. Άρα θεωρώ άδικη για τον Γκαρσία την απόφαση αντικατάστασης. Αλλά αποφασίζει ο μεγαλομέτοχος και η απόφαση για την  επιστροφή του Λουτσέσκου είχε παρθεί μετά το 2-2 με τον Άρη. Ο Γκαρσία είχε ημερομηνία λήξεως και η ημερομηνία αυτή ήταν ο τελικός του Κυπέλλου. Υπάρχουν στον ΠΑΟΚ άνθρωποι που δεν πίστευαν ότι μπορεί να πάρει το Κύπελλο και θα ήταν εύκολη λεία για να τον διώξουν. Αυτός όμως το πήρε και τους έβαλε δύσκολα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o Ν. Πετρουλάκης.

Ποιο είναι το σχόλιό σου για την έλευση του Λουτσέσκου:

"Έχει γράψει με χρυσά γράμματα ο Λουτσέσκου το όνομά του, στην κατάκτηση του νταμπλ και θα έλεγα των δύο νταμπλ, γιατί το πρώτο του το έκλεψαν με τον Κομίνη και τον Όσκαρ Γκαρθία. Αλλά δεν μπορεί κανένας να ξεχάσει το ηθικό θέμα τής φυγής του στη Σαουδική Αραβία τρεις ημέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία του 2018, μετά το νταμπλ. Αυτό θεωρήθηκε ηθική προδοσία και έτσι είναι. Φαίνεται ότι ξεπεράστηκε από την οικογένεια Σαββίδη, όπως και οι δηλώσεις του ότι ο Γιώργος Σαββίδης ήθελε να κάνει κουμάντο. Από τότε που ο Λουτσέσκου πέρα από τις δηλώσεις του περί εμπλοκής στο έργο του, δεν εξήγησε ποτέ γιατί παράτησε τον ΠΑΟΚ 3 μέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία και έψαχνε ο Σαββίδης προπονητή στην Πορτογαλία. Καλός προπονητής ο Λουτσέσκου, το έχει αποδείξει, φτιάχνει τα αποδυτήρια καλά, είναι πιο έμπειρος από τον Γκαρσία και πιστεύω ότι αν τον βοηθήσει η διοίκηση με μεγάλες μεταγραφές όπως υποσχέθηκε ο Σαββίδης, μπορεί να γίνει βασιλιάς στο πρωτάθλημα".

"Για αυτούς τους παίκτες φοβάμαι με Λουτσέσκου - Καψούρης με Πρίγιοβιτς - Ντου Σαββίδη"

Τι περιμένεις να αλλάξει σε πρόσωπα, παίκτες κ.λπ.;

"Αυτό που φοβάμαι είναι να μην χαθούν οι πιτσιρικάδες, γιατί στα δύο χρόνια του στην ομάδα δεν πέρασε ούτε έναν μικρό, ενώ ο ΠΑΟΚ σήμερα έχει εφτά: Λύρατζης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Βρακάς, Τζόλης, Κούτσιας, Μιχαϊληδης. Ελπίζω και εύχομαι αυτοί να μην χαθούν, γιατί ο Λουτσέσκου είναι προπονητής που επιλέγει μεγαλύτερους σε ηλικία, για τη σιγουριά της εμπειρία. Κι ελπίζω να μην να μην ξαναφέρουν Σάκχοφ και Κάνιας, που τους ήθελε οπωσδήποτε τότε στον Δικέφαλο".

Με το θέμα τού Πρίγιοβιτς τι μπορούμε να πούμε;

"Είναι ο παίκτης που τον θέλει πολύ ο Λουτσέσκου, γιατί με τον Λουτσέσκου έπαιξε την καλύτερη μπάλα του και πουλήθηκε 10 εκατ. στην Αλ Ιτιχάντ, ενώ ο παίκτης πήρε 5 εκατ. συμβόλαιο τον χρόνο. Είναι καψούρης με τον Λουτσέσκου ο Πρίγιοβιτς και το ανάποδο. Δεν το αποκλείω να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αν γίνει τέτοια μεταγραφή θα δείξει ο Σαββίδης ότι ετοιμάζεται για δυνατό μεταγραφικό "ντου", για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα".

"Η αλήθεια για Βαλβέρδε - Αυτή ήταν χαρμόσυνη είδηση - Σύνθημα υπέρ Γκαρσία με Λουτσέσκου στον πάγκο"

Το ρεπορτάζ που αναφέρει επαφή με τον Βαλβέρδε;

"Δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον ίδιο τον Βαλβέρδε, αλλά διερεύνησε την περίπτωση του Βαλβέρδε. Ποτέ δεν είχε επαφή. Ο ΠΑΟΚ με τον ερχομό του Λουτσέσκου βάζει τριετές πλάνο και δίνει το προμήνυμα ότι είναι έτοιμος για να φτιάξει το γήπεδο. Για εμένα αυτή ήταν η πιο χαρμόσυνη είδηση στην ανακοίνωση του Λουτσέσκου. Είμαστε σε αναμονή της παραπομπής του θέματος του γηπέδου στο ΣτΕ και της υπογραφής προεδρικού διατάγματος που πιθανολογούν ότι θα έχει τελειώσει μέχρι τον Οκτώβριο. Ελπίζω  τον Οκτώβριο του 2021".

Τέλος, θέλω να μου πεις αν περιμένεις να υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτή την εξέλιξη.

"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγαπάει τον Γκαρσία, είναι ένας από αυτούς, έχει dna ΠΑΟΚ και αγαπάει την ομάδα όπως ο Κούδας, ο Τουρσουνίδης, αυτοί που μεγάλωσαν μέσα στον ΠΑΟΚ. Δεν θα τον ξεχάσει ο κόσμος. Πιθανολογώ ότι σε κάποια παιχνίδια στη διάρκεια της χρονιάς θα ακουστεί το "Τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία", ενώ θα είναι προπονητής ο Λουτσέσκου. Άλλωστε, αποκλείεται να μείνει στη β΄ ομάδα ο Γκαρσία, το βλέπω αδύνατο, θα φύγει από τον ΠΑΟΚ". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει να φύγει ο Τζόλης - Από τα 12 στα... 50 εκατομμύρια - Ο πρώτος που "τελειώνει" ο Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags