Facebook Pixel Ούτε με 5.5 εκατ.... Τούμπα ο Πρίγιοβιτς - Φοράει τα "ερυθρόλευκα" - Τέλος κορυφαίος άσος από ΑΕΚ!
| 2021-05-30 23:10:00

Ούτε με 5.5 εκατ. Τούμπα ο Πρίγιοβιτς - Φοράει τα "ερυθρόλευκα" - Τέλος κορυφαίος άσος από ΑΕΚ!

Του Αδέσποτου
Ούτε με 5.5 εκατ. Τούμπα ο Πρίγιοβιτς - Φοράει τα "ερυθρόλευκα" - Τέλος κορυφαίος άσος από ΑΕΚ!

Οι εξελίξεις με τον Σέρβο επιθετικό και η ηχηρή αποχώρηση στην Ένωση. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Σαουδική Αραβία για τον "Πρίγιο", τα σενάρια για τον ΠΑΟΚ και ποιος είναι ο Έλληνας που ετοιμάζεται για μεταγραφή στην Τουρκία. Σούπερ παρασκήνια από την εκπομπή των «Αδέσποτων» στον Alpha Radio!

Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν και την Κυριακή στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Διαβάστε τα παρασκήνια από την σημερινή εκπομπή:

*** Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βέλγιο, η Μπίρσοτ αναμενόταν να κάνει δικό της τον Γιάννη Χριστόπουλο από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο παίκτης έμενε ελεύθερος από τους Αρκάδες, οπότε μπορούσε να διαπραγματευτεί όπως ήθελε το μέλλον του. Ωστόσο έγινε η ανατροπή και ο παίκτης μένει στον Μοριά.

Ο νεαρός στόπερ φέτος μέτρησε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Αρκάδων. Πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημίων του Αστέρα Τρίπολης.

*** Ο Μιχάλης Μπακάκης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Τουρκίας. Ρεπορτάζ υποστήριζαν, ότι o έμπειρος μπακ της ΑΕΚ βρίσκεται ψηλά στη λίστα ομάδας από τη γείτονα, που εμφανίζεται έτοιμη να κυνηγήσει την περίπτωσή ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος τη φετινή σεζόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ένωση, η επιστροφή του Χιμένεθ, αναθέρμανε κάπως το ενδιαφέρον του, αλλά δεν ήταν ικανή για να αλλάξει οριστικά και αμετάκλητα τις διαθέσεις του.

Στην ΑΕΚ έχουν εικόνα για το ζήτημα και ο Γιάννης Παπαδημητρίου θα «τρέξει» το θέμα, εφόσον υπάρχει οικονομικό ενδιαφέρον, καθότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023. Πάντως όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν οι Αδέσποτοι, η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Αγρινιώτη αμυντικό δεν είναι η Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα-Σιώπη (και μέχρι τον Γενάρη του 2021 του Μπακασέτα).

*** Ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παρουσιάζεται η Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία, που αναπαράγονται και στη Σερβία.

Tο συμβόλαιό του είναι δυσβάσταχτο για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου από την Τζέντα, ο οποίος σκοπεύει να πουλήσει τον Σέρβο προκειμένου να πάρει πίσω κάτι από τα 10 εκατομμύρια που πλήρωσε στον ΠΑΟΚ για να την απόκτησή του. Μάλιστα οι Σέρβοι βάζουν στο... παιχνίδι και τον Ερυθρό Αστέρα, σημειώνοντας ότι με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, πολύ δύσκολα θα γίνει κίνηση από το σύλλογο του Βελιγραδίου για τον έμπειρο επιθετικό.

Οι Αδέσποτοι δέχτηκαν ερώτηση, για το αν τώρα με την επιστροφή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο με τον Πρίγιοβιτς. Η απάντηση είναι, ότι δεν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής. Υπενθυμίζεται, ότι ο Πρίγιοβιτς έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Αλ Ιτιχάντ, το οποίο προβλέπει μισθό 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, δύο εκατομμύρια περισσότερα από τον δεύτερο υψηλότερα αμειβόμενο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτός είναι η καψούρα Λουτσέσκου - Ντου Σαββίδη για πρωτάθλημα" - Αποκάλυψη για Γκαρσία-Βαλβέρδε

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags