Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Τρελά λεφτά" ο Σαββίδης σε Γκαρσία - Απαντάει με κορυφαίο όνομα ο Μαρινάκης - Επιστροφή στον ΠΑΟ
| 2021-05-31 13:37:00

"Τρελά λεφτά" ο Σαββίδης σε Γκαρσία - Απαντάει με κορυφαίο όνομα ο Μαρινάκης - Επιστροφή στον ΠΑΟ

Του Αδέσποτου
"Τρελά λεφτά" ο Σαββίδης σε Γκαρσία - Απαντάει με κορυφαίο όνομα ο Μαρινάκης - Επιστροφή στον ΠΑΟ

Ο Ιβάν έκανε την κίνησή του και περιμένει την απάντηση του Ουρουγουανού. Οι Big-4 αποφάσισαν να κατέβουν στην Σούπερ Λιγκ 2 με δικές τους ομάδες και πλέον υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με τους προπονητές που θα έχουν. Η εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89... έδωσα τα ονόματα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 2 θα αποκτήσουν οι Big-4, καθώς Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν πάρει την σχετική απόφαση και περιμένουν πλέον το τυπικό «οκ» από την Ομοσπονδία.

Με ποιους όμως προπονητές θα κατέβουν οι συγκεκριμένες ομάδες; Η εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 (Κάθε Σάββατο και Κυριακή 18.00 -20.00) προχώρησε σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί. Έχουμε και λέμε...

Ιμπαγάσα για Ολυμπιακό, Βαζέχα για Παναθηναϊκό (όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό... έπαιξε κ ο Γκουμας) και στην ΑΕΚ κατά πάσα πιθανότατα, θα προχωρήσουν με τον Παναγιωτάρα, εκτός κ αν βγει στην αγορά για προπονητή.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν την απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία και ακόμα δεν ψάχνουν. Άλλωστε, η προσφορά είναι εξαιρετική στον Ουρουγουανό, καθώς δεν θα πειραχτεί ο μισθός του και θα παίρνει τα ίδια λεφτά που είχε υπογράψει, δηλαδή κοντά στα 250.000 ευρώ καθαρά τον χρόνο.

Έτσι λοιπόν, αν πει το «ναι» ο Πάμπλο, θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της Σούπερ Λιγκ 2. Κ επιπλέον θα πληρώσει ο Δικέφαλος για να πάρει το δίπλωμα ΦΙΦΑ pro, γιατί τώρα δεν μπορεί να δουλέψει στο εξωτερικό.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε με 5.5 εκατ. Τούμπα ο Πρίγιοβιτς - Φοράει τα "ερυθρόλευκα" - Τέλος κορυφαίος άσος από ΑΕΚ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags