Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος κάνει "δώρο" τον Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - Τα σκάει χοντρά ο Σαββίδης - Τρελή... καραμπόλα
| 2021-06-01 18:38:00

Ο Αλαφούζος κάνει "δώρο" τον Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - Τα σκάει χοντρά ο Σαββίδης - Τρελή... καραμπόλα

Ο Αλαφούζος κάνει "δώρο" τον Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - Τα σκάει χοντρά ο Σαββίδης - Τρελή... καραμπόλα

Ο Σέρβος παικταράς ίσως έρθει Ελλάδα αν βοηθήσει το Τριφύλλι. Πώς συνδέεται η μεταγραφή του «Πρίγιο» με τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και κάτω από ποιο οικονομικό καθεστώς θα μπορούσε να απασχολήσει ξανά τον Δικέφαλο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον Λουτσέσκου στην πράξη να φαίνεται ότι θέλει να στηριχθεί ξανά σε παίκτες, τους οποίους είχε μαζί στην πρώτη «ασπρόμαυρη» θητεία του.

Βέβαια, η υπόθεση του Σέρβου επιθετικού δεν είναι απλή, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Αλ Ιτιχάχντ μέχρι το 2023. Με απολαβές που... ζαλίζουν, καθώς φτάνουν στα 5 εκατ. ευρώ. Φυσικά αυτά τα λεφτά όχι απλά δεν θα τα βρει στον ΠΑΟΚ, αλλά πουθενά γενικότερα στον πλανήτη! Επομένως αν θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, θα πρέπει να συμβιβαστεί με πολύ λιγότερα χρήματα.

Εκτός από τους Θεσσαλονικείς, στο παιχνίδι για την απόκτηση του Πρίγιοβιτς βρίσκεται και ο Ερυθρός Αστέρας, που φέρεται να προτείνει στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο με πάνω από 800 χιλ. ευρώ καθαρά το χρόνο. Ποσό αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του σερβικού πρωταθλήματος.

Θα υπήρχε όμως τρόπος να τεθεί εκτός διεκδίκησης ο Ερυθρός Αστέρας; Ναι είναι η απάντηση και ο λόγος συνδέεται με τον... Κίκο Μακέντα. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται εξίσου στη λίστα των Σέρβων, οι οποίοι από πέρσι τον έχουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους. Σε περίπτωση που ο Ερυθρός έντυνε στα ερυθρόλευκα τον Ιταλό επιθετικό, τότε θα εγκατέλειπε την υπόθεση Πρίγιοβιτς, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τον ΠΑΟΚ!

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι και ο Παναθηναϊκός δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης του Μακέντα, έναντι ενός ποσού μεταξύ 1-1,5 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα για Λουτσέσκου - Αρνήθηκε χρυσάφι και δύο προτάσεις για ΠΑΟΚ - Ζημιά με... ΑΕΚ ή ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags