Facebook Pixel Superleague: Από... Ολυμπιακό σε ΑΕΚ ο Τζαβέλλας - Επιστροφή Νταμπίζα στη Superleague - Πετράκης για ΠΑΟ!
| 2021-06-01 20:58:00

Από... Ολυμπιακό σε ΑΕΚ ο Τζαβέλλας - Επιστροφή Νταμπίζα στη Superleague - Πετράκης για ΠΑΟ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Από... Ολυμπιακό σε ΑΕΚ ο Τζαβέλλας - Επιστροφή Νταμπίζα στη Superleague - Πετράκης για ΠΑΟ!

Η παρουσία Κάναντι στην Ελλάδα και ποιον "ΑΕΚτζή" αποθέωνε; Σούπερ παρασκήνιο μόνο στο Sportdog.gr για τον... αφανή ρόλο του Νίκο Νταμπίζα σε ομάδα της Superleague και τις πιθανότητες επιστροφή του διεθνή αμυντικού σε ομάδα του Big-4.

Superleague: Τρεις Goalάρες σε μια ... συσκευασία. Για Πετράκη, Νταμπίζα, Τζαβέλλα, Στάνκοβιτς και Κάναντι. Με μια σημαντική αποκάλυψη, ένα πολύ δυνατό παρασκήνιο και  την δημιουργία ενός...πορτραίτου!

1η) Δεν ξέρω αν θα είναι τελικά ο Γιάννης Πετράκης στον Απόλλωνα. Ξέρω πάντως πως δεν θα είναι τεχνικός διευθυντής ο Νίκος Νταμπίζας. Αρχικός στόχος του Μονεμβασιώτη ήταν την νέα σεζόν το δίδυμο Νταμπίζα - Πετράκη να... έτρεχε την "Ελαφρα Ταξιαρχία". Για την ιστορία να υπενθυμίσω πως όταν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο "Ντάμπι" εφόσον έφευγε ο Γιώργος Δώνης θα πήγαινε στον Πετράκη. Στα φρέσκα κουλούρια ξανα, ο Πετράκης μπορεί να ειναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα και ο Νταμπίζας  θα έχει σχέση μόνο σαν... εξωτερικός συνεργάτης, με την ομάδα της Ριζούπολης!

2η) Ο Γιώργος Τζαβέλλας παρότι ανανέωσε τον Δεκέμβριο με την Αλάνιασπορ ως το 2023, "ψάχνεται" για ΑΕΚ. Δηλαδή να γυρίσει στην Ελλάδα σε μια μπιγκφοράτη ομάδα, στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στα αποδυτήρια της. Πόσο μάλλον τώρα που είναι ξανά ενεργά διεθνής. Το είχε προσπαθήσει τα προηγούμενα χρόνια και στον Ολυμπιακό, αλλά παρά τις υψηλές γνωριμίες του (και) εκεί δεν πέρασε. Τώρα μπορεί να ελπίζει,με ουσιαστικές πιθανότητες, στον Μιλόγεβιτς, στον Κονέ αλλά και όχι μόνο...

3η) Στην Αθήνα είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Νταμίρ Κάναντι και... διακοπάρει (περιμένοντας και προτάσεις). Μαζεύει τον αγαπημένο του ελληνικό ήλιο, βλέπει και τους αρκετούς φίλους που έχει εδώ. Λόγω Αυστρίας πάντως χθες εκεί που βρέθηκε του ζητήθηκε γνώμη για τον Τσιτσάν Στάνκοβιτς, τον κίπερ της Σαλτζμπουργκ που απέκτησε η ΑΕΚ και τον ξέρει πολύ καλά. Ο πρώην κόουτς του Ατρομήτου δήλωσε εντυπωσιασμένος απο την μεταγραφή αυτή των "κιτρινόμαυρων", λέγοντας πως είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας, μέσα στους 3 καλύτερους στην Αυστρία, ο οποίος σίγουρα θα  δώσει άλλη δυναμική στην ΑΚ. Γενικά τον ψιλοαποθέωσε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα για Λουτσέσκου - Αρνήθηκε χρυσάφι και δύο προτάσεις για ΠΑΟΚ - Ζημιά με... ΑΕΚ ή ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags