Facebook Pixel ΑΕΚ - Ιωνικός: Ο Μελισσανίδης... στέλνει top όνομα στον Ιωνικό - "Χτυπάει" γκολκίπερ έκπληξη, φουλ για 10 μεταγραφές
| 2021-06-02 16:42:00

Ο Μελισσανίδης... στέλνει top όνομα στον Ιωνικό - "Χτυπάει" γκολκίπερ έκπληξη και 10 μεταγραφές

GOALάρες by Εvaggelistis
Ο Μελισσανίδης... στέλνει top όνομα στον Ιωνικό - "Χτυπάει" γκολκίπερ έκπληξη και 10 μεταγραφές

Ο Έλληνας που υπέγραψε και φεύγει και ο νέος τεχνικός διευθυντής. Ποιος είναι ο παίκτης που θέλουν οι Νικαιώτες δανεικό από την Ένωση και "πιέζουν" για την απόκτησή του, ποιο το πρόβλημα και γιατί ο πρόεδρος ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ.

ΑΕΚ - Ιωνικός: Το να ευλογάς τα (ρεπορταζιακά) γένια σου δεν είναι κακό. Ειδικά την σημερινή εποχή στην δημοσιογραφική πιάτσα, όταν ακόμη και τεράστια αποκλειστικά (βλέπε Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ), κόντρα μάλιστα σε κάθε δεοντολογία δεν αναγνωρίζονται και... βαπτίζονται "ρουμανικά" στα περισσότερα εγχώρια ΜΜΕ! Αnyway, όπως λένε και στην γραφική Αμάρυνθο Ευβοίας (πατρίδα), που πρόσφατα μέχρι και καρχαρίες την επισκέφτηκαν...

Ο "Σκύλος" (Sportdog.gr) και οι στήλες, "GOALάρες" ,"Μιχείες" μαζί με την εκπομπή "Αδέσποτοι" δεν ...μασάμε και τώρα που ανεβαίνει ο μεταγραφικός πυρετός σε όλες τις... πιάτσες της υφηλίου, θα κάνουμε την γνωστή δουλειά μας, δηλαδή με αποκαλύψεις, αποκλειστικά και αυθεντικά παρασκηνιακά follow up. Άλλωστε είτε με ένα τηλέφωνο, είτε με ένα πληκτρολόγιο, είτε με ένα μικρόφωνο είμαστε όλη την ημέρα!

Φτάνει όμως, με την... εκσπερμάτωση περιαυτολογίας και μπαίνω στο θέμα μας. Σήμερα ήρθε μια ακόμη επιβεβαίωση αποκλειστικής είδησης μας, πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον Ιωνικό. Όταν οι υπόλοιποι έγραφαν για Κασναφέρηδες και Μποροβήλο, για να μην ξεχνιόμαστε...αλάνια. Ο παλαίμαχος αμυντικός του Ιωνικού και πολύ αγαπητός στους Νικαιώτες, έχει πιάσει ήδη δουλειά, παίρνοντας και τυπικά το χρίσμα από τον πρόεδρο Γιάννη Τσιριγώτη.

Αυτό που έμαθα, το φρέσκο, είναι πως οριστικά ο Αλμπάνης αποτελεί τον Νο1 μεταγραφικό στόχο του Ιωνικού. Και πως θα τα δώσουν όλα εκμεταλευόμενοι φυσικά και την πολύ καλή σχέση με ΑΕΚ(Παπαδόπουλο, Μελισσανίδη), για να τον πείσουν να μετακομίσει ως δανεικός για ένα χρόνο στην Νεάπολη. Εχουν πάντως πιθανότητες, αν και ο "κιτρινόμαυρος" επιθετικός πρόσφατα ανανέωσε κι αν έφευγε από την Ένωση θα προτιμούσε το...εξωτερικό.

Επίσης, ο Ιωνικός "κτυπάει" έμπειρο γκολκίπερ, καλό όνομα και με εμπειρία Super League για να πάρει τα γάντια του βασικού στα "σαλόνια". Ο δανεικός πορτιέρε από την ΑΕΚ, ο νεαρός Γκίνης, θα παραμείνει ως δεύτερο/τρίτος.

Συνολικά οι Νικαιώτες πάνε για πολλές μεταγραφές, ίσως και δέκα. Και οι περισσότερες θα αφορούν βασικούς!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από... Ολυμπιακό σε ΑΕΚ ο Τζαβέλλας - Επιστροφή Νταμπίζα στη Superleague - Πετράκης για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags