Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Διέρρευσε" η λίστα των εξτρέμ - Γι’ αυτόν τα... σκάει ο Ολυμπιακός - Πρόταση Σωκράτη, έκπληξη από Γαλλία
| 2021-06-03 11:59:00

"Διέρρευσε" η λίστα των εξτρέμ-Γι’ αυτόν τα "σκάει" ο Ολυμπιακός-Πρόταση Σωκράτη, έκπληξη από Γαλλία

BoxtoBox
"Διέρρευσε" η λίστα των εξτρέμ-Γι’ αυτόν τα "σκάει" ο Ολυμπιακός-Πρόταση Σωκράτη, έκπληξη από Γαλλία

Ποιον παρακολουθεί ο Καρεμπέ και η Νο1 επιλογή των Πειραιωτών. Το Sportdog.gr αναλύει το πλάνο για τους ακραίους που θέλουν στο Λιμάνι και παρουσιάζει τι ισχύει με κάθε περίπτωση που κυκλοφορεί. Ο... εκλεκτός, η δύσκολη περίπτωση και τα "περσινά και ξεχασμένα".

Ολυμπιακός: Είμαι βέβαιος ότι έχετε... θολώσει από την υπερ-πληθώρα ονομάτων που είναι (ή παρουσιάζονται) μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού.

Ειδικά το θέμα των εξτρέμ είναι αυτό που έχει προσελκύσει την περισσότερη προσοχή. Να επιχειρήσουμε να τα ξεθολώσουμε λίγο; Πρώτον ο Ολυμπιακός πάει για 1+1 εξτρέμ. Έναν αντι-Μπρούμα, δηλαδή για βασικό. Και έναν δεύτερο που θα αποτελέσει στοίχημα / λαχείο. Να μιλήσουμε για αυτά που ισχύουν (ή δεν ισχύουν) πραγματικά αναφορικά με τα ονόματα που έχουν ακουστεί / γραφτεί;

Ζορζ Κέβιν Ενκουντού: Αν όχι το Νο1 (ήταν ο Καμαλντίν Σουλεμάνα το Νο1) της λίστας, πολύ ψηλά σ' αυτή. Είχε απασχολήσει και πέρυσι και παραμένει στα υπόψιν. Βεβαίως οι δυσκολίες είναι τεράστιες της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Ρις Νέλσον: Είναι στα πολύ ψηλά... πατώματα της λίστας του Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης έριξε την ιδέα τον Γενάρη αφού υπήρξαν συμπαίκτες στην Άρσεναλ και δεν έχει ξεχαστεί ακόμα, ο Καρεμπέ φέρεται να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις ώστε αν δοθεί η ευκαιρία να κάνει... μπάσιμο. Δεν είναι αρνητικός για την Ελλάδα αλλά πρώτα πρέπει να λύσει ένα θέμα που έχει με την Άρσεναλ.

Αλασάν Ενταό: Είναι απολύτως υπαρκτό το ενδιαφέρον που αποκάλυψαν οι Τούρκοι. Αρέσει στον Μοντέστο και εκτιμάται ότι είναι ένα ενδιαφέρον πακέτο που προσφέρεται για να επενδυθούν χρήματα πάνω του με την ελπίδα να εξελιχθεί σε βασικό παίκτη και στο μέλλον να φέρει χρήματα στο ταμείο.

Ντενίς Μπουανγκά: Ο μοναδικός που αρέσει από τη Σεντ Ετιέν σε αντίθεση με άλλους (Καζρί, Χαμουμά, Μπουντεμπούζ) που έχουν γραφτεί και δεν ισχύει το παραμικρό.

Χένρι Ονιεκούρου: Ήταν ο Νο1 στόχος πέρυσι (όχι πρόπερσι) και την... πάτησε πιστεύοντας ότι η Μονακό θα του δώσει πραγματική ευκαιρία. Μετά από μόλις τρία ματς τον έθεσαν στο περιθώριο με συνέπεια να επιστρέψει, ως δανεικός, στη Γαλατά τον χειμώνα και τώρα νομίζω θα ήθελε σαν τρελός να ασχοληθεί ξανά μαζί το ο Ολυμπιακός. Αν μπορούσε να ξεμπερδέψει γρήγορα με τη Μονακό, ίσως γινόταν κάτι. Σίριαλ που θα τραβήξει σε μάκρος, δεν θέλει ο Ολυμπιακός.

Ρασίντ Γκεζάλ: Ήταν στη λίστα πέρυσι, δεν έχει απασχολήσει φέτος (κι ας γράφεται) και δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Σοφιάν Φεγκουλί: Γράφεται κατ' επανάληψη αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι ισχύει κάτι. Μάλλον δεν ισχύει τίποτα ή σχεδόν τίποτα για να μην είμαστε και απόλυτοι.

***Προφανώς και υπάρχουν αρκετοί άλλοι που έχουν προταθεί από μάνατζερ ή εξετάζονται από το τμήμα σκάουτινγκ ή τον προπονητή. Και κάποιοι δεν έχουν γραφτεί ακόμα. Διαβάστε τα πάντα, πιστέψτε μόνο τις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φευγάτος" κορυφαίος άσος του Ολυμπιακού - Ο πρώτος που... τελείωσε ο Μαρτίνς - Σκάει μεταγραφάρα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags