Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Σκάει μεγάλη πρόταση για Έλληνα στον Ολυμπιακό - Τον "εκτόξευσε" ο Μαρτίνς - Έτοιμος αντικαταστάτης!
| 2021-06-03 13:38:00

Σκάει μεγάλη πρόταση για Έλληνα στον Ολυμπιακό - Τον "εκτόξευσε" ο Μαρτίνς - Έτοιμος αντικαταστάτης

GOALάρες by Εvaggelistis
Σκάει μεγάλη πρόταση για Έλληνα στον Ολυμπιακό - Τον "εκτόξευσε" ο Μαρτίνς - Έτοιμος αντικαταστάτης

Πληροφορίες υπερήφανη πώληση και ποιον στέλνουν από ΑΕΚ σε ΠΑΟ. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει το ενδιαφέρον που υπάρχει για δύο παίκτες των Πειραιωτών, αλλά και την προεργασία που έχουν κάνει στο Λιμάνι για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του. Σε ποια ελληνική ομάδα έχει πιιθανότητες να έρθει ο Στέλιος Κίτσιου;

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Και μια και δυο και τρεις GOALάρες σήμερα. Για Μασούρα, Μπουχαλάκη, Κίτσιου και μανατζερικά Κανάλια αλλά και...τακτικές!

1η) Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιώργος Μασούρας ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ως το 2024. Ένας παίκτης που "κόστισε" στους "ερυθρόλευκους" μόλις 400.000 αγορά απο τον Πανιώνιο το 2019 και υπό την καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, έφτασε τον προηγούμενο μήνα στην υψηλότερη χρηματιστηριακή τιμή του, τα 6.000.000 ευρώ! Και όχι μόνο αυτό , αλλά όπως κυκλοφορεί στην πολύ ψαγμένη/ελίτ ελληνική πιάτσα agents, o Ολυμπιακός έχει ενημερωθεί και περιμένει επίσημες προσφορες για υπερήφανη πώληση του. Πόσο σοβαρό είναι αυτό το ενδεχόμενο αποδεικνύεται κι απο την δεύτερη πληροφορία, πως αν δώσει τον Μασούρα έχει ήδη έτοιμο άλλον πλάγιο επιθετικό. Ξένο "αντι-Μασούρα" δηλαδή!!

2η) Όπως προσφορές απο ξένες ομάδες ο Ολυμπιακός περιμένει και για τον Μπουχαλάκη. Με τον οποίο βέβαια ο Μαρινάκης έχει δώσει τα χέρια για την ανανέωση/ επέκταση του συμβολαίου του, με αυξημένες αποδοχές, αλλά ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις. Για να μην μπερδευτείται ο Μασούρας μανατζερικά ανήκει στον Γάτση και ο Μπουχαλάκης στον "Γερμανό" Κραστάνα...

3η) Ο Κίτσιου, που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ανκαραγκουτσού, η οποία όμως, υποβιβάστηκε δεν παίζει για την ΑΕΚ. Παίζει όμως, για τον Παναθηναϊκό. Έχει προταθεί, με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα αλλά για την αποκτησή του θα πρέπει να αποφασίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με τον Σέρβο τεχνικό να έχει ένα... κουσούρι: αποφασίζει δύσκολα αφού περάσει απο πολλά κόσκινα και συγκρίσεις και με άλλους υποψήφιους, για έναν ποδοσφαιριστή που θα πάρει ως μεταγραφή στην ομάδα του. Κοινώς προσπαθεί να μειώσει όσο το δυνατόν το ρίσκο μιας μεταγραφής. Το "μυστικό" της υποψηφιότητας Κίτσιου στον Παναθηναϊκό είναι ο ατζέντης του. Κι αυτό αφού ο Πασχάλης Τουντούρης (απο τους κορυφαίους Έλληνες επαγγελματίες, με ευρωπαική νοοτροπία) εκπροσωπεί τον Αλεξανδρόπουλο που πρόσφατα ανανέωσε στους "πράσινους" αλλά και τον Χατζηγιοβάνη, για τον οποίο μίλησαν για πρόωρη ανανέωση/επέκταση του συμβολαίου του. Λογικά , λοιπόν, πάνω στις συζητήσεις κι απο την στιγμή που ο ΠΑΟ ψάχνει για βασικό δεξιό μπακ, να έριξε και την υποψηφιότητα Κίτσιου. Με έναν σμπάρο τρια τριγόνια!!


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοκλασάτος μπακ-χαφ για ΑΕΚ-Ολυμπιακό - Με τόσα έρχεται Ελλάδα - Στο… κόλπο και ο Λουτσέσκου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags