Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Επιστρέφει στον Ολυμπιακό για βασικό στόπερ" - "Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς" - "Γυρίζει και παίζει ο Πέπε"
| 2021-06-04 14:53:00

"Επιστρέφει στον Ολυμπιακό για βασικό στόπερ"-"Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς" - "Γυρίζει και παίζει ο Πέπε"

του Γιώργου Κτενά
"Επιστρέφει στον Ολυμπιακό για βασικό στόπερ"-"Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς" - "Γυρίζει και παίζει ο Πέπε"

Ποιοι δανεικοί επιστρέφουν στο Λιμάνι για να πάρουν δεύτερη ευκαιρία. Οι τρεις παίκτες που έκαναν καλή σεζόν εκτός Ελλάδας, γιατί ξεχώρισαν με την παρουσία τους και πώς θα τους διαχειριστούν οι Πειραιώτες από εδώ και πέρα. Θα παραμείνουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ;

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Δεν είναι μόνο οι παίκτες που θα αγοράσουν στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι οι Ερυθρόλευκοι αλλά και εκείνοι που θα έρθουν στην ομάδα και δεν θα κοστίσουν ούτε ένα ευρώ. Γιατί; Μα γιατί έχουν ήδη συμβόλαιο.
 
Ο λόγος γίνεται για τους Μάρκοβιτς, Σισέ και Πέπε, που το ρεπορτάζ αναφέρει ότι επιστρέφουν άμεσα στο Λιμάνι για να διεκδικήσουν θέση στο ρόστερ - Το sportdog.gr μίλησε με ανθρώπους που τους είδαν στο διάστημα των δανεισμών τους, προκειμένου να μάθουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
 
"Σταθερός και αλάνθαστος - Θέλει να τον κρατήσει η Παρτιζάν - Καλύτερα στον Ολυμπιακό"
 
Για τον Μάρκοβιτς, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε εξαιρετική σεζόν στη Σερβία, με τη φανέλα της Παρτιζάν, το sportdog είχε επικοινωνήσει λίγες ημέρες με τον συνάδελφο Βλαντιμίρ Σκουντολάκ, που είναι ρεπόρτερ της Παρτιζάν. Διαβάστε τι μας είχε πει:

"Ο Σβέτα ήταν σταθερός και αλάνθαστος! Αυτό είναι το σημαντικότερο για έναν παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Σβέτα εκπλήρωσε οτιδήποτε του ζητήθηκε! Γι' αυτό θέλουν να τον κρατήσουν. Ο Ολυμπιακός τον θέλει πίσω. Θεωρώ, ότι θα ήταν σοφότερο για τον ίδιο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο δυνατό", αναφέρει στο Sportdog ο ρεπόρτερ της Παρτιζάν, Βλαντιμίρ Σουκντολάκ.

"Δύο-τρία σοβαρά λάθη ο Σισέ - Θετικό πρόσημο - Εκεί θέλει βελτίωση"

Για τον Σισέ, που στο δεύτερο μισό τής περιόδου φόρεσε τη φανέλα τής Σεν Ετιέν, μιλήσαμε με τον συνάδελφο Λουί Κάμπροα, expert του γαλλικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες.  

"Εχει οψιόν αγοράς η Σεντ Ετιέν και δεν αποκλείω να τον κρατήσει ο Πιέλ, που είναι όνομα στη Γαλλία ως τεχνικός. Για εμένα ότι δούλεψε υπό τις οδηγίες του είναι θετικό. Είχε 15 ματς βασικός από τα 16 που ήταν στην αποστολή. Ουσιαστικά έχει πλήρη δεύτερο γύρο. Πιστώνεται το θετικό της παραμονής στην κατηγορία, βοήθησε πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι. Καλός στο ψηλό παιχνίδι. Δεν έλειψαν δύο-τρια σοβαρά λάθη στην άμυνα, σε ομάδα που δεν ήταν έτσι κι αλλιώς στην άμυνα πολύ καλή. Έκανε λάθος με πάσα πάρε-βάλε στο ματς Κυπέλλου με τη Σοσό που έχασε η ομάδα του με 1-0. Δεν είχε κάτι πολύ καλό ή κακό. Έπαιξε κυρίως σε σύστημα με 4άδα στην άμυνα, είχε πιο κοντό παρτενέρ και είναι παίκτης που ταιριάζει στα γαλλικά πρότυπα: Ψηλό παιδί και αθλητικό, που στη Γαλλία τους αρέσει να παίζουν με τέτοιους παίκτες", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: 

"Είχε άφησε θετικές εντυπώσεις, από το γεγονός ότι εκεί που ακροπατούσε στη ζώνη του υποβιβασμού, τελικά σώθηκαν και με καλό πλασάρισμα, κάτι που αφήνει θετικό πρόσημο. Βρήκε στη Σεντ Ετιέν και τον Ρέτσο, αν και ο Έλληνας αμυντικός τον περισσότερο καιρό ήταν τραυματίας. Θεωρώ ότι θα επιστρέψει πιο έμπειρος και σίγουρα επιστρέφει για βασικός. Έχει την πάσα μπροστά, μπορεί να τροφοδοτήσει τα χαφ, ενώ πρέπει να παρατηρήσουμε ότι η Σεντ Ετιέν έπαιζε παρόμοιο σύστημα με εκείνο του Ολυμπιακού. Δείχνει ότι θέλει βελτίωση όταν υπάρχει επιθετική πίεση από την αντίπαλη ομάδα, αλλά σε γενικές γραμμές έκανε αρκετά καλό δεύτερο μισό στη Γαλλία".

"Βασικός με φουλ 90λεπτα - Πήγε καλά - Μπορεί στον Ολυμπιακό"

Τέλος, επαναφέρουμε μέρος τής συνέντευξης που είχαμε δημοσιεύσει πρόσφατα με τον δημοσιογράφο Κώστα Ζάγκα, βαθύ γνώστη του ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία, για τη φετινή θητεία του Πέπε στο δεύτερο μισό της περιόδου στη Φαμαλικάο. 

"Η ομάδα του που κινδύνευσε στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά τα κατάφερε στο δεύτερο μισό και έμεινε στην κατηγορία. Αυτή είναι η φετινή Φαμαλικάο και σε αυτή την ομάδα ο Πέπε ήταν βασικός σε όλο τον δεύτερο γύρο, με φουλ 90λεπτά από όταν ήρθε τον Γενάρη. Πήγε καλά και θεωρώ ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, είναι 24χρονος παίκτης που έχει μέλλον μπροστά του".
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Τσιμίκας - Γράφει ιστορία ο Μαρινάκης - Τεράστια πώληση σε κορυφαίο σύλλογο της Ευρώπης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags