Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αν έρθει πρόταση από την Αγγλία θα υπάρξει πρόβλημα...
| 2021-06-05 10:00:00

"Συναγερμός" στον Ολυμπιακό... λόγω Μαρτίνς - "Καραμπόλες" προπονητών - Στο τραπέζι κορυφαία ομάδα

του Παναγιώτη Νικολάου
"Συναγερμός" στον Ολυμπιακό... λόγω Μαρτίνς - "Καραμπόλες" προπονητών - Στο τραπέζι κορυφαία ομάδα

Ο Πορτογάλος κόουτς έκανε "γκέλ" στο Λιμάνι και έφτιαξε όνομα. Δεν αποκλείεται μάλιστα αργά ή γρήγορα να υπάρξει νέα κρούση. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένα "ντόμινο" με αλλαγές προπονητών, που έχει φέρει στο προσκήνιο το όνομα του Πέδρο. Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται και γιατί υπάρχει... φωτιά;

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Οι αποχωρήσεις των Νούνο Εσπίριτο Σάντο, Κάρλο Αντσελότι και Ρόι Χότζον από Γουλβς,  Έβερτον και Κρίσταλ Πάλας αντίστοιχα ενδέχεται να δημιουργήσουν... ντόμινο με τους προπονητές στην Premier League, πρωτάθλημα στο οποίο έχει εκφράσει την επιθυμία του να εργαστεί κάποια στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η Γουλβς συμφώνησε με τον Πορτογάλο Μπρούνο Λάζε, ενώ ο Νούνο δεν αποκλείεται να μετακομίσει στην Έβερτον, αφού το όνομά του παίζει στα ρεπορτάζ των "Ζαχαρωτών". Γενικότερα οι  Πορτογάλοι τεχνικοί βρίσκονται στο... απόγειο της δόξας τους, ιδιαίτερα στην Αγγλία, όπου όλο και περισσότερες ομάδες επενδύουν σε προπονητές από τη χώρα της Ιβηρικής.

Όλα αυτά φαντάζουν κάπως παράταιρα με την ελληνική πραγματικότητα, ίσως όμως γίνουν η αφορμή για εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας θεωρείται από τους πλέον ανερχόμενους Πορτογάλους προπονητές, αφού η δουλειά του και η επιτυχίες του σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Ειδικά ο αποκλεισμός της Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό στο Europa League το 2020 λειτούργησε ως μεγάλη διαφήμιση για τον Μαρτίνς στην Αγγλία.

Οι φετινές ανακατατάξεις στους πάγκους των ομάδων της Premier League σε συνδυασμό με την άνοδο του πορτογαλικού μοντέλου και την πέραση που έχει ο Μαρτίνς έχουν "φουντώσει" τη φημολογία ότι αγγλικοί σύλλογοι τσεκάρουν την περίπτωση του τεχνικού του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να τον προσεγγίσουν άμεσα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ενδεχόμενη πρόταση από την Premier League, που αποτελεί το μεγάλο όνειρο του Μαρτίνς, θα βάλει σε δίλημμα τον 50χρονο προπονητή. Ο Ίβηρας είναι μεν ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, αλλά παράλληλα βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν διαρκώς και φαντάζει ικανός να τις εξαργυρώσει, κάνοντας το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Επιστρέφει στον Ολυμπιακό για βασικό στόπερ"-"Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς" - "Γυρίζει και παίζει ο Πέπε"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags