Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Δεν χαρίζεται σε κανέναν ο Μαρτίνς - "Τελειώνει"... στα φιλικά ξένο άσο - Η τελευταία του ευκαιρία!
| 2021-06-05 16:35:00

Δεν χαρίζεται σε κανέναν ο Μαρτίνς - "Τελειώνει"... στα φιλικά ξένο άσο - Η τελευταία του ευκαιρία!

BoxtoBox
Δεν χαρίζεται σε κανέναν ο Μαρτίνς - "Τελειώνει"... στα φιλικά ξένο άσο - Η τελευταία του ευκαιρία!

Προβληματισμένος στο Λιμάνι για τη φετινή σεζόν, δύσκολα θα μείνει. Ποιο είναι το... αγαπημένο παιδί του Πορτογάλου κόουτς που θα χρειαστεί να ψάξει ομάδα, εάν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά στην προετοιμασία των Πειραιωτών;

Ολυμπιακός - Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Τι περίπτωση κι αυτή!

Η σεζόν 2019/20 είχε πολλές σημαντικές δικές του στιγμές. Το ματς εντός έδρας ματς με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στο οποίο έπαιξε ένα τέταρτο και έβαλε δύο γκολ. Το διπλό τίτλου στην Τούμπα την κανονική περίοδο. Ο τελικός κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Βόλο που κρίθηκε με δικό του γκολ. Έξι γκολ και δύο ασίστ έγραψε το... κοντέρ του σε λίγο σχετικά χρόνο (1.312 λεπτά) παρότι οι συμμετοχές του ήταν πολλές, συνολικά 31. Απλά συνήθως αγωνίζονταν ως αλλαγή.

Και πάνω που όλοι περίμεναν την αγωνιστική του... έκρηξη τη σεζόν (2020/21) που μόλις τελείωσε, τζίφος... Και μην πει κανείς ότι δεν πήρε ευκαιρίες. Πέρυσι του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς 1.312 λεπτά, φέτος 1.541. Και τι έκανε; Τίποτα. Μια... τρύπα στο νερό. Σε 35 συμμετοχές, μηδέν γκολ και δύο ασίστ. Το κακό δεν είναι ότι δεν σκόραρε καθόλου, ούτε ότι δεν μοίρασε πολλές ασίστ. Το κακό είναι ότι δεν έδειξε την παραμικρή πρόοδο. Αντιθέτως φάνηκε να κάνει βήματα προς τα πίσω. Και γι' αυτό προβλημάτισε. Γι' αυτό επίσης η καλοκαιρινή προετοιμασία που έρχεται θεωρείται κρίσιμη (και) για 'κείνον.

Αν στα φιλικά της Αυστρίας είναι όπως ήταν στα φετινά ματς, δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανείς αν τεθεί ζήτημα δανεισμού του. Αν δείξει να συνέρχεται, θα έχει πιθανότητες να μείνει στο ρόστερ. Στα πόδια του είναι όλα. Βασικά, πριν από τα πόδια του, στο μυαλό του. Να αλλάξει ξανά το... τσιπ πρέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συναγερμός" στον Ολυμπιακό... λόγω Μαρτίνς - "Καραμπόλες" προπονητών - Στο τραπέζι κορυφαία ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags