Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή-έκπληξη στο Λιμάνι - Φέρνει… νέο Εμβιλά - "Μπαλαδόρος" χαφ, χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα
| 2021-06-06 19:10:00

Μεταγραφή-έκπληξη στο Λιμάνι - Φέρνει… νέο Εμβιλά - "Μπαλαδόρος" χαφ, χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή-έκπληξη στο Λιμάνι - Φέρνει… νέο Εμβιλά - "Μπαλαδόρος" χαφ, χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα

Ο Μαρτίνς θέλει δυνατή μεσαία γραμμή και βρήκε τον εκλεκτό. Οι Πειραιώτες εκτός από εξτρέμ, ψάχνουν και παίκτη για τη μεσαία γραμμή, καθώς ο Πορτογάλος κόουτς θέλει να φτιάξει ένα πολύ δυνατό κέντρο για τη νέα σεζόν. Παίκτης που παίζει άνετα 10αρι και 8αρι στο στόχαστρο!

Ο Ολυμπιακός βρήκε ήδη νέο σέντερ φορ στο πρόσωπο του Τικίνιο Σοάρες και φουλάρει για να κλείσει τα μεταγραφικά του μέτωπα το συντομότερο δυνατόν.

Στην επικαιρότητα των Ερυθρολεύκων δεσπόζει το ζήτημα της έρευσης νέου εξτρέμ, με τα ονόματα να κάνουν... παρέλαση στα ρεπορτάζ και τους Αλασάν Ενταό, Ρις Νέλσον να θεωρούνται δύο από τις περιπτώσεις που τσεκάρουν οι Πειραιώτες. Στόχος του Πέδρο Μαρτίνς και της διοίκησης είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί για τα "φτερά" να είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωηση της ομάδας ενόψεις της νέας σεζόν, στις 16 Ιουνίου.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας κοιτάζουν την αγορά και για ενίσχυση σε άλλες θέσεις, βολιδοσκοπώντας κάθε ελκυστική περίπτωση παίκτη. Η μεταγραφή κεντρικού χαφ θεωρείται μια από τις προτεραιότητες (ειδικά από τη στιγμή που φαντάζει πολύ πιθανό να πωληθεί ο Καμαρά) και διόλου τυχαία το όνομα του Κλεμάν Γκρενιέ έχει "σκάσει" στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Η περίπτωση του Γάλλου παίκτη έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς ο 30χρονος μέσος διαθέτει βιογραφικό που δεν περνά απαρατήρητο. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Λιόν και έχει κάνει γεμάτη καριέρα στη Γαλλία, με 198 συμμετοχές, 26 γκολ και 33 ασίστ στο πρωτάθλημα της χώρας του. Επίσης έχει αγωνιστεί για έξι μήνες στην Ιταλία με τη Ρόμα και είναι 5 φορές διεθνής με την εθνική Γαλλίας.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με άριστη τεχνική κατάρτιση, μεγάλη έφεση στον οργανωτικό τομέα και ικανό να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει, είτε αγωνιζόμενος ως οκτάρι είτε ως δεκάρι.

Ο Γκρενιέ δεν είναι η μοναδική περίπτωση μέσου που εξετάζουν στο Λιμάνι, αλλά δεδομένα πρόκεται για έναν από αυτούς που έχουν τραβήξει περισσότερο την προσοχή των Ερυθρολεύκων. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τη Ρεν και ψάχνει μια νέα πρόκληση, καθώς έχει δηλώσει ότι θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν χαρίζεται σε κανέναν ο Μαρτίνς - "Τελειώνει"... στα φιλικά ξένο άσο - Η τελευταία του ευκαιρία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags