Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διπλή μεταγραφική έκπληξη στον Ολυμπιακό - Ανακοινώνει δύο παίκτες - "Κλειδώνει" χρυσή πώληση!
| 2021-06-06 23:20:00

Διπλή μεταγραφική έκπληξη στον Ολυμπιακό - Ανακοινώνει δύο παίκτες - "Κλειδώνει" χρυσή πώληση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Διπλή μεταγραφική έκπληξη στον Ολυμπιακό - Ανακοινώνει δύο παίκτες - "Κλειδώνει" χρυσή πώληση!

Εξελίξεις στο Λιμάνι, δύο υπογράφουν άμεσα και ένας πωλείται. Το καλοκαίρι ξεκίνησε εντυπωσιακά για τους "Ερυθρόλευκους" που δεν αποκλείεται φέτος να κάνουν ρεκόρ όσον αφορά τον αριθμό μεταγραφών. Διαβάστε ποιοι είναι οι δύο παίκτες που έρχονται...
 

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για το καλοκαίρι, με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο και... άγριες διαθέσεις κάτι που φάνηκε με το μπαμ που έγινε με τον Τικίνιο.

Παράλληλα γίνονται ήδη προεργασίες και υπάρχει πλάνο και για την δεύτερη ομάδα που προβλέπεται να συσταθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Πειραιώτες ασχολούνται παράλληλα και με κάποιους νεαρούς σε ηλικία και εξελίξιμους παίκτες από την διεθνή αγορά για την «ομάδα β΄». 

Αυτός είναι και ο λόγος που οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τον Αγκιμπού Καμαρά που αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Λιλ και τον Μαμαντού Φοφανά που παίζει στη Χαβάη.

Κοινώς, ο Ολυμπιακός αναζητά παίκτες από μια δεξαμενή που του έχει δώσει τον Καμαρά, τον οποίο ετοιμάζεται να πουλήσει έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-έκπληξη στο Λιμάνι - Φέρνει… νέο Εμβιλά - "Μπαλαδόρος" χαφ, χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags