Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πουλάει 11αδατο με plus 5 μύρια ο Ολυμπιακός - Το Νο1 όνομα για αντικαταστάτης - "Περιμένει" Έλληνα άσο
| 2021-06-07 12:34:00

Πουλάει 11αδατο με plus 5 μύρια ο Ολυμπιακός - Το Νο1 όνομα για αντικαταστάτης - "Περιμένει" Έλληνα

του Παναγιώτη Νικολάου
Πουλάει 11αδατο με plus 5 μύρια ο Ολυμπιακός - Το Νο1 όνομα για αντικαταστάτης - "Περιμένει" Έλληνα

Μεγάλη ανατροπή στους Πειραιώτες και πληροφορία που "βάζει φωτιές". Ποια μεγάλη πώληση ετοιμάζουν στο Λιμάνι με παίκτη που δεν περίμενε κανείς και ποιος είναι ο διεθνής άσος που επηρεάζει τις εξελίξεις στην άμυνα. Διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες!
 

Ολυμπιακός: Σε εξίσωση για… δυνατούς λύτες εξελίσσεται η θέση του αριστερού μπακ για τη νέα χρονιά στους "ερυθρόλευκους" μιας και τα πάντα είναι στον αέρα.

Συγκεκριμένα η εικόνα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά και στο Europa League, έχει κάνει γερμανικές και ιταλικές ομάδες να ενδιαφέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο Μολδαβός που ήρθε τον Γενάρη στον Πειραιά, από την Πάκος Φερέιρα για 900.000 ευρώ, έχει ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του καθώς σύμφωνα με το transfermarkt κοστολογείται στα 2,5 εκατομμύρια αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά όμως οι πρωταθλητές δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία συζητήσεων, πόσο μάλλον σε διαπραγματεύσεις πώλησης του παίκτη, σε προτάσεις κάτω από τα 5 εκατομμύρια.

Για να μην χάσουν χρόνο πάντως οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ έχουν ήδη αρχίσει να κοιτάζουν περιπτώσεις αριστερών μπακ, με το όνομα του Αντρέ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλίμτ να ξαναβγαίνει στην επιφάνεια μετά από έναν περίπου χρόνο. Μάλιστα ο νεαρός Νορβηγός έχει τραβήξει τα βλέμματα τόσο της Λίντς, όσο και της Σαμπντόρια και παρά το γεγονός ότι δεν είναι πολύ… αλμυρός για τον Ολυμπιακό, μιας και κοστολογείται περίπου στα 2 εκατομμύρια, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρείται αφού οι πάντες πιστεύουν ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί σε ομάδα της Premier League.

Πάντως το θέμα της αριστερής πλευράς της άμυνας του Ολυμπιακού θα κριθεί κατά πολύ από την περίπτωση του Χοσέ Χολέμπας. Ο Έλληνας διεθνής είχε φέτος 15 συμμετοχές, ενώ πολλές φορές έδωσε λύσεις και σαν στόπερ, ενώ σίγουρα ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει την παραμονή του μιας και βοηθάει και στα αποδυτήρια. Το θέμα  βέβαια του 36χρονου δεν έχει ακόμα κάποια εξέλιξη, μιας και ο ίδιος βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του στην Ζάκυνθο και παρά το γεγονός ότι έχει πρόταση ανανέωσης στα χέρια του από τον Ολυμπιακό δεν έχει υπογράψει. 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-έκπληξη στο Λιμάνι - Φέρνει… νέο Εμβιλά - "Μπαλαδόρος" χαφ, χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags