Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Στέλνουν" Λημνιό σε TOP ελληνική ομάδα - "Πιέζει" και ο ΠΑΟΚ - Ενίσχυση Γιοβάνοβιτς με... Ολυμπιακό
| 2021-06-08 12:06:00

"Στέλνουν" Λημνιό σε TOP ελληνική ομάδα - "Πιέζει" και ο ΠΑΟΚ - Ενίσχυση Γιοβάνοβιτς με... Ολυμπιακό

GOALάρες by Εvaggelistis
"Στέλνουν" Λημνιό σε TOP ελληνική ομάδα - "Πιέζει" και ο ΠΑΟΚ - Ενίσχυση Γιοβάνοβιτς με... Ολυμπιακό

Οι φήμες για τον πρώην συνεργάτη του Μαρτίνς και τι παίζει με Χαρίση. Οι Goalάρες του sportdog.gr αποκαλύπτουν όλο το παρασκήνιο με τον πρώην άσο του Δικεφάλου και τα σενάρια επιστροφής του στην Ελλάδα και δίνουν έξτρα πληροφορίες για τον νέο συνεργάτη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Τρεις στην συσκευασία της μιας GOALάρας. Για τον νέο συνεργάτη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για την δεύτερη ελληνική ομάδα στην οποία προτάθηκε ο Δημήτρης Λημνιός, τον οποίο η Κολωνία θέλει να ξεφορτωθεί, για μια σημαντική λεπτομέρεια στην υπόθεση ανανέωσης του Χαρίση.

1η) Στην πιάτσα ο Μαρτάκος, τελευταία προσθήκη στο τεχνικό τημ του Γιοβανοβιτς ως αναλυτής (αγώνων κι αντιπάλων), έχει πολύ καλό όνομα. Ήταν σχεδόν οκτώ χρόνια στον Ολυμπιακό και "παύθηκε" στις αρχές του χρόνου. Κυκλοφορούν διάφορες βερσιόν για τον λόγο απόχωρησής του. Μια πως του "χρεώθηκε" λάθος διάβασμα αντίπαλου σέντερ φορ,  που κόστισε στην ομάδα. Άλλη μια για...διαροές. Βέβαια όλα αυτά είναι rumors!

2η) Η στήλη αποκάλυψε πως ο Λημνιός δεν έχει μέλλον στην Κολωνία και "παίζει" πολύ δυνατά για να επιστρέψει ως δανεικός στον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου. Κάτι που ένα 24ωρο μετά έπαιξε σε διάφορες εγχώριες αθλητικές ιστοσελίδες. Πάμε τώρα στην φρέσκια φήμη/πληροφορία που κυκλοφορεί σε διάφορες πιάτσες και μανατζερικές και ποδοσφαιρικές, από το Κολωνάκι ως την Νέα Σμύρνη αλλά και την Γλυφάδα...Ο Λημνιός έχει προταθεί και στον  Παναθηναϊκό ή να το θέσω διαφορετικά επαγγελματίας ενημέρωσε πράσινο στέλεχος πως μπορεί να κανονίσει για τον δανεισμό του Έλληνα εξτρέμ από την Κολωνία, εφόσον ενδιαφέρει τον Γιοβάνοβιτς. Με τον τελευταίο να ενημερώνεται σχετικά αφού ε´χει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα μεταγραφικά!

3η) Ο Χαρίσης μπορεί να ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο πως θα συνεχίσει για άλλα δυο χρόνια, αλλά η συμφωνία είναι προφορική. Απομένουν δηλαδή κάποιες λεπτομέρειες, που προφανώς κρίθηκε πως δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα. Και κυρίως πως δεν θα είναι τέτοιες ώστε στο τέλος να μην πέσουν οι υπογραφές. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο άτυχος διεθνής μέσος, που έμενε ελευθερος, έπαθεχιαστούς πριν από μερικούς μήνες, με τον Ατρόμητο εξ αρχής να δημοσοποιεί την επιθυμία να του προτείνει ανανέωση συμβολαίου παρότι τραυματίας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησαν Σαββίδης και Λουτσέσκου - Έρχεται τεράστια αλλαγή στον ΠΑΟΚ - Η πρώτη μεταγραφή

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags